Düböröghet a növényi húsok piaca a járvány után
Egy elemzés szerint jelentős eladási növekedés várható a növényi alapú húsok piacán a járványt követően.
Andy Coyne, a GlobalData Food munkatársa komoly növekedést észlelt a növényi alapú fehérjék eladását illetően Kínában, ahonnan a vírus származik, és ahol az ipar már kezd visszatérni a normál kerékvágásba.
„Az élelmiszeripar Kínára fókuszál mostantól, hiszen ez az az ország, amely a leghamarabb kikeveredett a járványból”, mondja Coyne. Az amerikai alternatív húscég, a Beyond Meat nemrég indult el Kínában is a Starbucks láncán keresztül, a KFC pedig húsmentes „csirke”-termékeket kínál, amelyeket az agro-élelmiszercég, a Cargill állít elő.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Versenyképes agrárium a vidék fejlődéséért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom a vártnál jelentősebben csökkent júliusban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elkötelezett a kormány a hazai feldolgozóüzemek támogatása mellett
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Vadhús: 13 ezer tonna hazai termelés, 8 milliárd forintos árbevétel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Számos kiemelkedő nemzetközi előadó az idei Marketing Summiton
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megkezdődött a Belvárosi Sörfesztivál
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >