Dr. Törőcsik Mária: „Ha mindenki csapvizet iszik kulacsból, az hatni fog az ásványvízpiacra”

Szerző: Gyarmati Orsolya Dátum: 2021. 11. 15. 19:00

Tendenciákat ugyan lehet előre látni, de a jövővel óvatosan kell bánni, véli Dr. Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem tanára. A fogyasztói viselkedést kutató szakemberrel Krizsó Szilvia többek között arról beszélgetett a Future Talks-ban, hogyan került előtérbe a márka értéke az utóbbi időkben, mi érdekli a ma egyetemistáit és mit lehet kezdeni az e-sporttal, mint jelenséggel.

Dr. Törőcsik Mária

Dr. Törőcsik Mária kitért arra is, hogy miközben a társadalom egy része úgy tesz, mintha semmit sem tanult volna a járványból (vagy akár a 2008-as válságból), és vásárol, hitelt vesz fel, mert úgy véli, nem csak szabad, de kell is költenie, egy egyre erősödő csoport eközben inkább lemond a vásárlásról, és a járvány hatására ez utóbbi trend egyre hangsúlyosabbá válik.

Krizsó Szilvia

A beszélgetésben szó esik még a nemvásárlók koncepciójáról, az értékválasztásról és ezen folyamatok piacátalakító hatásairól is.

A teljes beszélgetést meghallgathatja és megnézheti az alábbi platformokon, a linkekre kattintva:

 

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=unjIycnST6o

 

Facebook:

https://www.facebook.com/trademagazin.hu

Soundcloud:

https://soundcloud.com/trade-magazin

Spotify:

https://open.spotify.com/show/1imr2D62BIXEzsr5RNABLu

Trade magazin:

https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-talks-business-podcast/

 

Minden héten hétfőn 17 órakor új adással jelentkezik a Future Talks Krizsó Szilviával, a Trade magazin business podcastja.

Kapcsolódó cikkeink