Dr. Szabó Balázs a Szentkirályi-Kékkúti vállalati kapcsolatok igazgatója

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 06. 08. 11:27

Május elsejétől Dr. Szabó Balázst nevezték ki a Szentkirályi-Kékkúti Kft. vállalati kapcsolatok igazgatójává. Az újonnan létrehozott pozíciót betöltő szakember 1992 óta dolgozik a Kékkútinál.

Dr_Szabo_Balazs

Dr. Szabó Balázs korábban a Kékkúti Ásványvíz Zrt.-nél jogi igazgatóként, majd HR igazgatóként dolgozott. A vállalati kapcsolatok igazgatója posztot május 1-jétől tölti be a magyar ásványvízpiac vezető vállalatánál. A vállalati kapcsolatok terén több éves gyakorlati tapasztalatokkal bíró szakember közvetlenül Martin Olivér ügyvezető igazgatónak tartozik elszámolási kötelezettséggel.

Az önálló pozíciót a vállalati és intézményi kapcsolatok kiemelt kezelése érdekében hozta létre a Szentkirályi-Kékkúti Kft., amely a Central European Mineral Water Holding révén közös irányítás alá került Szentkirályi Ásványvíz Kft. és Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével jön létre.

Dr. Szabó Balázs az ELTE Jogi Karán szerzett jogi diplomát 1998-ban. 2003-ban MBA-végzettséget szerzett vezetési és szervezési szakértőként. 2015-ben a Magyar Speciális Olimpia Szövetség elnökségi tagjának választották, amelynek munkáját több mint négy éve segíti önkéntesként. A szervezetet a Kékkúti több mint tíz éve támogatja társadalmi felelősségvállalásának keretében.

Kapcsolódó cikkeink