Dr. Oetker Sütésálló Dzsemfix
A Dr. Oetker egyedülálló újdonsága sütésálló, sűrű lekvár készítéséhez. A Dr. Oetker Sütésálló Dzsemfixszel készített lekvár így biztosan nem folyik ki a sütés során a tésztából, az állaga stabil marad. Gyorsan, friss gyümölcsből elkészíthető. Bevezetés hónapja: 2012. április. Bevezetési támogatások: tv-kampány, másodlagos kihelyezések, POS.
Kapcsolatfelvétel: Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Kapcsolattartó: vevőszolgálat; F.: (1) 202-7585; E-mail: info@oetker.hu;
www.oetker.hu
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Vigo Kombucha
A VIGO visszatér a természetes fermentáció gyökereihez, ötvözve az ősi…
Tovább olvasom >HiPP Poharas gyümölcsdesszertek
A HiPP tovább bővíti Poharas gyümölcs szortimentjét két új termékvariánssal.…
Tovább olvasom >BioTechUSA – Crush Bar
2025 szeptemberében érkezik a BioTechUSA legújabb fejlesztése a Crush Bar,…
Tovább olvasom >