Dr. Oetker: „Támogatjuk a családot” rajzpályázat

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 29. 11:00

A „Támogatjuk a Családot” Program a Dr. Oetker Magyarország Kft. társadalmi célú programja, mellyel célja, hogy mozgósítsa a közösségeket a család, mint egység, jelentőségére, a családban rejlő értékekre és mindazokra, akik számára a család egy kicsit mást jelent.

A Dr. Oetker értékrendjében a család kiemelt szerepet kap. Ez nemcsak a családi otthon melegét édesítő termékeiben jut kifejezésre, hanem áthatja a cég működésének mindennapjait éppúgy, mint azokat a tevékenységeit, amelyekkel a minket körülvevő világ jelenségeire figyel oda. A Dr. Oetker felelősséget érez, hogy a családok létét és fennmaradását támogassa, ezért indította útjára a „Támogatjuk a családot” programot, mellyel évek óta segíti az SOS Gyermekfalvak lakóit, és melybe meghívja a magyarországi óvodák és általános iskolák tágabb közösségeit is.

2012-ben, immár második alkalommal, osztja meg a Dr. Oetker gondolatait, értékeit Magyarország közösségeivel, és hív mindenkit összefogásra. Karácsony alkalmából azokra a gyermekekre és családokra szeretné a közösségek figyelmét fordítani, akik számára a család egy kicsit mást is jelent.


A tavaly négy hét alatt összegyűlt több mint 9 millió online szavazat, az óvodák és iskolák tágabb közösségeinek összefogását bizonyította egymásokért, másokért. Szavazott gyermek-szülő-pedagógus, unokatestvér, szülő, nagymama, nagypapa, sőt kollégák, ismerősök, önkormányzatok.

A család értéke közös ügyünk, és együtt támogatva a rászorulókat mindannyiunkat jobbá tesz.

A tét nagy, nemcsak a bruttó 2 millió forint (fődíj: 1 millió forint, további díjak 4 x 250.000 forint), hanem az is, hogy gyermekeink miként sajátítják el a család értékei és ismerik meg az összefogásban rejlő erőt.

A család értékéről tartott foglalkozások után készített pályázatokat az intézmények 2012. december 14-ig tölthetik fel a www.tamogatjukacsaladot.hu oldalról elérhető online pályázati rendszerben.

Kapcsolódó cikkeink