Dotcommerce Day: hatalmas online kedvezmények

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 22. 12:54

November 24-én megrendezésre kerül a Dotcommerce day nevű online vásárlási kampánynap. Ez a nap a tudatos internetes vásárlásról és a meglepő online kedvezményekről szól az egész országban.

A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

Az akciós napon a csatlakozott webáruházak különféle kedvezményeket (leginkább akciós vásárlási lehetőségeket, ajándékokat) kínálnak, az online vásárlás népszerűsítésének érdekében. A kampányhoz olyan (web)áruházak csatlakoztak, mint az Extreme Digital, a Bookline, a T-Mobile, a Brands.hu, a Praktiker, a Netpincér, vagy az easyJet.

Az egyik résztvevő, a Bookline olyan, kizárólag erre a napra készített kuponnal szeretné felhívni a figyelmet az online vásárlás előnyeire, mellyel akár 25 százalékot is megtakaríthatunk internetes vásárlásainkból. Az 5 százalékos speciális kupon alapkedvezményén túl a Bookline legtöbb sikerkönyvéhez akár 25 százalék kedvezménnyel juthatunk hozzá, míg számos zenei CD-t és filmet 10 százalékkal olcsóbban szerezhetünk be pár kattintással. A LEGO-játékokat, illetve az áruház új gourmet üzletágának különlegességeit minimum 10 százalék egyedi kedvezménnyel rendelhetjük meg.

Egy másik résztvevő, a Praktiker webshopján minden termékre 10 százalék kedvezményt ad egy hétig, csütörtöktől, csütörtökig – írja a penzcentrum.hu.

Kapcsolódó cikkeink