Döntőbe jutott a Fruit Logistica Innovation Award 2014-en az eisberg BBQ Mix

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 01. 21. 12:00

A világ vezető kereskedelmi vásárán, a Fruit Logistica Innovation Award (FLIA) átadásakor ismét azokat a kiemelkedő új termékeket és szolgáltatásokat fogják díjazni, amelyek új lendületet adnak a friss termékek piacának.

grill tray_nominated FLIA

A Fruit Logistica Innovation Award 2014-en eljutott a döntőig és bejelentették a tíz győzelemre esélyes jelöltet, melyek között helyet kapott az eisberg BBQ Grill Mixe is. Az indoklás szerint az eisberg BBQ Grill Mix egy teljesen új kényelmi termék, ami egy egyszerű, könnyen elkészíthető megoldást kínál a barbecue szerelemeseinek. Az eisberg BBQ Grill Mix mosott, szeletelt, azonnal grillezhető zöldségekből áll, melyek 100%-ban újrahasznosított alumínium tálcán kerülnek forgalomba, ami grillen és sütőben egyaránt használható. Azonnal fogyasztható zöldség termék, ami tökéletes grill élményt nyújt és a felhasználó életét is megkönnyíti.

Minden egyes grill zöldségtálat egy speciális fólia zár le, ami vákuum alatt tartja a terméket és mindenféle műanyag vagy ragasztó maradvány nélkül eltávolítható az alumínium tálcáról. Ez a technológia hosszú eltarthatóságot biztosít, a termék jól mutat a polcokon, emellett maximális kényelmet nyújt a felhasználónak, akinek a tökéletes barbecue elkészítéséhez semmi mást nem kell tennie, csak el kell távolítania a fóliát a tálcáról mielőtt a grillre vagy a sütőbe teszi.

Az eisberg csoport örömmel ad tovább információkat a termékről a Fruit Logisticán az eisberg standjánál (2.2 csarnok, A-08 stand) vagy a FLIA kiállítóterében, a 20-as és 21-es csarnok között, ahol a tíz jelöltet mutatják majd be.

Az év innovációjára 130 ország mintegy 58 ezer látogatója adhatja le a szavazatát. A győztest hivatalosan 2014. február 7-én, pénteken jelentik be és díjazzák.

Látogasson el hozzánk a Fruit Logisticán és szavazzon ránk!

EIS_BBQ_topview

Eisberg_Logo_media

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek