Donatella’s Kitchen
Végy egy hiteles, Michelin-csillagos, eredeti olasz sikerséfet. Adj hozzá két sikeres magyar vendéglátó üzletembert, és egészítsd ki egy kreatív belsőépítésszel – kész a főváros egyik legújabb, sikerre ítéltetett étterme, a Donatella’s Kitchen. Az étterem kialakítása egyszerűen lenyűgözően nagyvonalú. Egyszerű, és mégis különleges. Hibátlan képviselője a manapság divatos dizájnnak, ugyanakkor a hatvanas évek Olaszországának elemei utalnak a gasztronómiai gyökerekre. A mesterséf, Donatella Zampoli saját kreációjú ételeket készít – autentikus alapanyagokból, a legmodernebb felfogásban, a legújabb technológiákkal. A levesekig bezárólag à la minute készülő olasz ételspecialitások (köztük a látványkonyhán készülő 27-féle pizza) mellett 118 (!) olasz és 35-féle magyar bor teszi teljessé az élményt.
Konyhafőnök: Donatella Zampoli
Budapest VI., Király utca 30–32.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MTÜ: hatvanmillió forintos segítség a Hotel Silvanus helyreállításához
Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a…
Tovább olvasom >Szakácsolimpia
A négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban zajlott le…
Tovább olvasom >Meglepő ízibridek – A nap képe
Szeretjük a csokoládét! Sokunk kedvenc chiliszósza pedig az évekkel ezelőtt…
Tovább olvasom >