Donatella’s Kitchen
Végy egy hiteles, Michelin-csillagos, eredeti olasz sikerséfet. Adj hozzá két sikeres magyar vendéglátó üzletembert, és egészítsd ki egy kreatív belsőépítésszel – kész a főváros egyik legújabb, sikerre ítéltetett étterme, a Donatella’s Kitchen. Az étterem kialakítása egyszerűen lenyűgözően nagyvonalú. Egyszerű, és mégis különleges. Hibátlan képviselője a manapság divatos dizájnnak, ugyanakkor a hatvanas évek Olaszországának elemei utalnak a gasztronómiai gyökerekre. A mesterséf, Donatella Zampoli saját kreációjú ételeket készít – autentikus alapanyagokból, a legmodernebb felfogásban, a legújabb technológiákkal. A levesekig bezárólag à la minute készülő olasz ételspecialitások (köztük a látványkonyhán készülő 27-féle pizza) mellett 118 (!) olasz és 35-féle magyar bor teszi teljessé az élményt.
Konyhafőnök: Donatella Zampoli
Budapest VI., Király utca 30–32.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
6-os pakk, 2024 – A nap képe
A kanadai sziklagleccserből származó Rök víz arculatához a fenntarthatóság gondolat…
Tovább olvasom >A legjobb sriracha – A nap videója
Innen, a magyar polcok mellől nézve a világ legnépszerűbb chiliszósza…
Tovább olvasom >Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >