Donatella’s Kitchen
Végy egy hiteles, Michelin-csillagos, eredeti olasz sikerséfet. Adj hozzá két sikeres magyar vendéglátó üzletembert, és egészítsd ki egy kreatív belsőépítésszel – kész a főváros egyik legújabb, sikerre ítéltetett étterme, a Donatella’s Kitchen. Az étterem kialakítása egyszerűen lenyűgözően nagyvonalú. Egyszerű, és mégis különleges. Hibátlan képviselője a manapság divatos dizájnnak, ugyanakkor a hatvanas évek Olaszországának elemei utalnak a gasztronómiai gyökerekre. A mesterséf, Donatella Zampoli saját kreációjú ételeket készít – autentikus alapanyagokból, a legmodernebb felfogásban, a legújabb technológiákkal. A levesekig bezárólag à la minute készülő olasz ételspecialitások (köztük a látványkonyhán készülő 27-féle pizza) mellett 118 (!) olasz és 35-féle magyar bor teszi teljessé az élményt.
Konyhafőnök: Donatella Zampoli
Budapest VI., Király utca 30–32.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >