Rossz időkben nem szép dolog az olvasót emlékeztetni, de régen tényleg volt olyan, hogy az emberek pultoknál, standokon hosszú sorokban álltak a csapolt sörért! Olyan helyzettel viszont feltehetően a legtöbben a közelmúltban is találkozhattak, mondjuk egy nagyobb nyári bulin, amikor jóformán kijózanodott a vendég, mire az egyetlen csapnál neki kezdték el tölteni a következő korsót. Nohát, ha abból indulunk ki, hogy minden adag nem elfogyasztott ital ára a vendéglátós pénztárcájából hiányzik (és akkor a vendégelégedettségről még nem is szóltunk), mindenképpen jó kis újításnak tűnik az amerikai Brew Innovations LLC három- és négycsöves sörcsapja, amiket találóan Polipcsapoknak hívnak. Valaki feltalálta a spanyolviaszt – hogy szomjasak ne maradjunk! www.octopustap.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >Változások az alkoholreklámozási szabályokban 2024. január 1-től
2024. január 1-jétől jelentős változások lépnek életbe az alkoholreklámozás terén,…
Tovább olvasom >