Rossz időkben nem szép dolog az olvasót emlékeztetni, de régen tényleg volt olyan, hogy az emberek pultoknál, standokon hosszú sorokban álltak a csapolt sörért! Olyan helyzettel viszont feltehetően a legtöbben a közelmúltban is találkozhattak, mondjuk egy nagyobb nyári bulin, amikor jóformán kijózanodott a vendég, mire az egyetlen csapnál neki kezdték el tölteni a következő korsót. Nohát, ha abból indulunk ki, hogy minden adag nem elfogyasztott ital ára a vendéglátós pénztárcájából hiányzik (és akkor a vendégelégedettségről még nem is szóltunk), mindenképpen jó kis újításnak tűnik az amerikai Brew Innovations LLC három- és négycsöves sörcsapja, amiket találóan Polipcsapoknak hívnak. Valaki feltalálta a spanyolviaszt – hogy szomjasak ne maradjunk! www.octopustap.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >