Mesés szakácskönyv a SPAR áruházaiban

Dátum: 2018. 03. 10. 17:08

A legnépszerűbb Disney-mesehősök matricáit rendezhetik albumba és családi kártyajátékokat gyűjthetnek a SPAR vásárlói egy különleges együttműködésnek köszönhetően. A sokszínű album a rajzfilmszereplőkhöz kötődő recepteket is tartalmaz. Az új hűségakció tavasszal indul.

Disney klasszikus mesehőseit mindenki ismeri, a rajzfilmfigurák mesevilága pedig már több évtizede elvarázsolja a gyermekeket és a felnőtteket világszerte. A SPAR legújabb hűségakciója a Disney-vel közösen valósul meg: a Mesés Szakácskönyv és matricagyűjtő album elnevezésű promóció 2018. március 1-től április 25-ig tart. A vásárlók nyolc héten keresztül minden elköltött 4000 forintjuk után egy ingyenes matricacsomagot kapnak, amely 4 matricát és 2 kártyát tartalmaz, de hasonló tartalommal 99 forintért meg is lehet vásárolni a kék matricacsomagot. A 899 forintért beszerezhető, sokszínű gyűjtőalbumba összesen 144 mesehős képe ragasztható be.

A szakácskönyvben a legismertebb és legnépszerűbb Disney-hősök – Mickey egér és barátai, a Disney Hercegnők, valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői – kaptak helyet. Az album a mesék főhőseihez kapcsolódóan több kategóriában – reggelik, nassolni valók, főételek, desszertek és italok – recepteket is tartalmaz. Például Aranyhaj figurájához kapcsolódóan a hercegnőfonat nevű süteményt találjuk, A dzsungel könyvéhez tartozik a Piton-kenyér, a L’ecsó hősei mellett a lecsós pizza szerepel, a Szörny Egyetem pedig a szörnylevest inspirálta. A Szenilla nyomában mese kapcsán korallfagyit, a Jégvarázshoz kapcsolódóan pedig málnás tejturmixot készíthetünk el.

Az összesen 88 különböző kártya is remek és kreatív kikapcsolódást ígér: változatos kártyajátékokkal – memóriajátékkal, kártyacsatával – töltheti az időt a család. Az összegyűjtött lapokkal szinte minden ismert kártyafigurás játék játszható, a variációk száma csak a fantázián múlik.

A SPAR játékokkal szórakoztató, minőségi hűségakciói mindig nagy népszerűségnek örvendenek, mert a közös családi együttlétet teszik színesebbé.

A Mesés Szakácskönyv és matricagyűjtő album elérhető a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. (x)