Dettol: üde színfolt a kézmosásban

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 12. 11:15

A Dettol idén nyárra egy újabb meglepetéssel készül. A közkedvelt Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülékek vidám dekor előlapba öltöznek a szezonra, hogy új színt vigyenek a fürdőszobába, konyhába. A cserélhető dekor előlap a klasszikus fehér Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülékkel kapható, mely bármikor levehető, cserélhető.

Dettol-Silver-complete

A nyári limitált kiadású kollekció égszínkék alapszínben tündököl, amin vidám felhők és bárányok táncolnak, így garantáltan friss és játékos színfoltja lesz a lakásnak. Az üde hangulatot tovább fokozhatjuk, ha kék törülközőket, kád kilépőt, fogmosó poharat vagy konyharuhákat párosítunk a barikás kézmosó mellé. Ennek köszönhetően rendkívül egyszerűen, néhány aprócska kiegészítő megváltoztatásával könnyedén dobhatjuk fel lakásunkat.

Az új limitált kiadású Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülék fehér és ezüst alapszínben, mindhárom jól ismert illatvariációval kapható; így kedvünkre válogathatunk a Hidratáló uborkás felfrissülés, a Tisztító zöldtea és gyömbér, valamint a harmonikus Aloe Vera kivonattal dúsított variánsok között, melyek mindegyike elpusztítja az ismert kórokozók 99,9%-át, ugyanakkor hidratáló összetevőiknek köszönhetően ápolják bőrünket. A kézmosó készülék használata rendkívül egyszerű, elegendő csupán kezünket az adagoló alá helyezni és az megfelelő mennyiségű antibakteriális szappant adagol tenyerünkbe.

Kapcsolódó cikkeink