Déryné Café
Az eredetileg 1951-ben nyitott Déryné cukrászda vendégei a maguk korában külön kasztot képeztek a fővárosi vendéglátás szürke masszájában. Valószínűleg nem lesz ez másképpen a teljes átalakítás után újranyitott Dérynében sem, amely immáron nem a cukrászsüteményre és kávéra hajtó idős hölgyek és gáláns lovagjaik törzshelye, hanem a fizetőképes vendégek körében népszerű vendéglátóhelyek sajátos egyvelege. Kávézó, bisztró, bár és cukrászda, mindenből egy kicsi. Látványos belsőépítészeti megoldások, egy kis családi vendéglős sarok, egy kis kávéházi feeling, egy csipetnyi látványkonyha-bisztró. Mindez láthatóan a magasabb színvonalú vendégfogadás igényével, meglepően visszafogott árképzéssel. A több funkció ellátásának igénye miatt talán egy kicsit zsúfolt a helyiség, nem igazán „elbújós” hely a Déryné. Viszont reggeltől késő estig az adott napszaknak megfelelő vendéglátás valószínűleg népszerű opció lesz az Alagút közelében.
Konyhafőnök: Gábor Balázs, cukrász: Cipová Terézia
Budapest XII., Krisztina tér 3.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Eurostat: stabil növekedést mutat az online platformokon foglalt vendégéjszakák száma az EU-ban
Stabil növekedést mutat az uniós tagországok rövid távra kiadott szálláshelyein…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf elismerése
A Menedzserek Országos Szövetsége májusban már 30. alkalommal rendezte meg legrangosabb…
Tovább olvasom >NGM: zsebünkben a pénztárgép – ingyenesen letölthető a NAV ePénztárgép és NAV eNyugta alkalmazása
Zsebünkben a pénztárgép, ingyenesen letölthető a NAV ePénztárgép és NAV…
Tovább olvasom >