December 7-én lesz a BNI éves üzleti konferencia

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 11. 13:16

A Business Network International (BNI), a világon és hazánkban is a legeredményesebb üzleti kapcsolatépítő szervezet, 2011. december 7-én idén is megrendezi immár hagyományosnak mondható év végi üzleti konferenciáját. A jelenleg 51 országban működő, negyedévszázados múltra visszatekintő BNI több mint 300 magyar tagja 2011-ben az üzleti networking eszközeinek aktív használatával 2 milliárd forint többletbevételt generált, így van ok az ünneplésre.

A konferencián többek között előad Fazekas Endre, a Sió-Eckes ügyvezetője és a McDonalds korábbi vezetője a növekedés szerepéről a sikerben és Zsivola Gabriella, a Vodafone mikro- és kisvállalati üzletágának kereskedelmi vezetője a KKV-k speciális igényeiről. Karacs Zoltán, a Magyar Záloghitel Zrt. vezetője tanácsot ad, hogyan tehetők a vállalkozások hitelképessé, hogy uniós forrásokra pályázhassanak, Avidor András, a BNI magyarországi társigazgatója pedig a networking három muskétásáról mesél majd.

Az eseményen természetesen kiemelt szerepet játszik az üzleti kapcsolatépítés, a rendezvény folyamán a résztvevőknek 40-50 vezetőnek lesz alkalmuk személyesen bemutatkozni, többet tudhatnak meg a profi üzleti networkingről, s persze arról, hogy ez hogyan hozhat többletbevételeket a cégüknek. A több száz vállalkozó részvételével megrendezésre kerülő konferencia jó lehetőség a kapcsolati tőke növelésére, potenciális új vásárlók és partnerek megismerésére.

Kapcsolódó cikkeink