Debrecenben megnyílt az első magyarországi Senor Patata
A spanyol gyorskiszolgáló étteremhálózat főleg burgonyából készülő termékeket forgalmaz.
Dobi Péter, a a mester-franchise-jogok tulajdonosa úgy véli a
későbbiekben 6-8 Senor Patata étterem is nyílhat, ehhez azonban be kell vezetni
a márkát, és sikeresen kell működnie az első, 46 négyzetméteres étteremnek. Vannak
már érdeklődők Nyíregyházáról, Békéscsabáról és Budapestről.
Egy egység kialakításához körülbelül 45 ezer euróra van
szükség, amely a viszonylag magas belépési díjat nem tartalmazza. A Senor
Patata-nál nem kell royalty (forgalomarányos jutalék) fizetni, ehelyett az
osztalékból kap bizonyos százalékot a franchise-rendszer spanyol gazdája.
Az étteremlánc nyitott a régió felé: Romániában két éve kezdte
meg működését az első egység, a közeljövőben Szlovákiában, valamint
Horvátországban is várható a Senor Patata gyorséttermek megjelenése.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A magyar-izraeli turisztikai kapcsolatok erősek
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden hivatalában fogadta Hájim Kac izraeli…
Tovább olvasom >2024 vendéglőse
Idén az Év Vendéglőse díjat Rácz Mihálynak, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Világszintű megaprodukciót valósít meg a magyar rendezvényszervező cég
Ötórás Depeche Mode koncertet állít színpadra egy magyar rendezvényszervező cég,…
Tovább olvasom >