Gasztrotúra Bolognába
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a hagyományoknak megfelelően – a Coninvest Kft.-vel közösen jövő tavasszal is gasztrotúrát szervez, a terv ezúttal az olaszországi Emilia-Romagna tartomány felfedezése.
Időpont: 2018. április 18–22.
Íme, kis ízelítő a programból:
• Részvétel az Università del Gelato – a Carpigiani csoport fagylaltegyetemének szakmai bemutatóján;
• Az Eataly, a világ legnagyobb élelmiszeripar-parkjának meglátogatása Bolognában;
• Lamborghini gyár és múzeum megtekintése – tesztvezetéssel egybekötve.
• A programban számos érdekes gasztronómiai szakmai program is szerepel majd: a városnéző túrák folyamán a csoport felkeres kiváló éttermeket, bor-, sonka- és prosecco-kóstoláson vesz részt.
• Részletes program, költségek és egyéb utazási információk decemberben!
Kapcsolódó cikkeink
Éves közgyűlés
Májusban került megrendezésre az MVI éves közgyűlése a pesti Vigadóban működő VígVarjú étteremben,…
Tovább olvasom >Az egyszerűsített egyszerűsítése
Kovács László, az MVI elnöke több szakmai szervezet (Turisztikai és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >Egyre többen választják idén a Balatont Horvátország helyett – de nem dőlhetnek hátra a vendéglátósok
Bár erős forgalommal kecsegtet a 2025-ös nyári szezon a Balatonnál,…
Tovább olvasom >Szállodák a fenntarthatóságért
Becslések szerint a kereskedelemben keletkező élelmiszer-pazarlás 10%-áért a szállodák felelősek…
Tovább olvasom >