Gasztrotúra Bolognába
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a hagyományoknak megfelelően – a Coninvest Kft.-vel közösen jövő tavasszal is gasztrotúrát szervez, a terv ezúttal az olaszországi Emilia-Romagna tartomány felfedezése.
Időpont: 2018. április 18–22.
Íme, kis ízelítő a programból:
• Részvétel az Università del Gelato – a Carpigiani csoport fagylaltegyetemének szakmai bemutatóján;
• Az Eataly, a világ legnagyobb élelmiszeripar-parkjának meglátogatása Bolognában;
• Lamborghini gyár és múzeum megtekintése – tesztvezetéssel egybekötve.
• A programban számos érdekes gasztronómiai szakmai program is szerepel majd: a városnéző túrák folyamán a csoport felkeres kiváló éttermeket, bor-, sonka- és prosecco-kóstoláson vesz részt.
• Részletes program, költségek és egyéb utazási információk decemberben!
Kapcsolódó cikkeink
Még egyszer a felszolgálási díjról
Az MVI aktualizálta tájékoztató anyagát a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a…
Tovább olvasom >Ünnepség a Gundel-emléktáblánál
Szűk körben, csendes megemlékezéssel ünnepelte Gundel János (1844–1915) születésnapját az…
Tovább olvasom >Önnek 1%, a szakmának esély!
Ön is segítheti a szakmai érdekképviseleti munkát, ha személyi jövedelemadója…
Tovább olvasom >További cikkeink
Északra költözik a nyár: ugrásszerűen nő a skandináv turizmus
A nyári hőség és a klímaváltozás hatására egyre több európai…
Tovább olvasom >Catering a köbön – A nap videója
Szakácsok és pincérek csapata készít és szolgál fel naponta háromszor…
Tovább olvasom >