Cukrászszakmai sorozat indult a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban
Kóstolóval egybekötött beszélgetéssel a magyar cukrászatról indult a héten az MKVM-ben a múzeum és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös, új programsorozata.
Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.
Első alkalommal a vendégek között Gábor Sándor cukrászmester, a Magyar Rapszódia díjnyertes bonbon alkotója, a Rákóczi túrós Desszertünnep szervezője mellett Rimóczi László grillázsmestert köszönthettük, aki egy grillázsbemutató keretében a készítés rejtelmeivel is megismertette a hallgatóságot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
NGM: lakásfelújításra is fordítható a SZÉP kártyára érkező összeg fele 2025-től
A jövő évtől a SZÉP kártyára érkező összeg felét lakásfelújításra,…
Tovább olvasom >Eladták a Hot Ones-t gyártó First We Feast stúdiót – Soros György cége is az új tulajdonosok között
A Buzzfeed 82,5 millió dollárért (több mint 32 milliárd forintért)…
Tovább olvasom >Horror és fegyverek a konyhában – A nap képe
Híres filmeg „fegyvereiből” készült szelíd eszközökkel ütsz vágsz!
Tovább olvasom >