Cukrászszakmai sorozat indult a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban
Kóstolóval egybekötött beszélgetéssel a magyar cukrászatról indult a héten az MKVM-ben a múzeum és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös, új programsorozata.
Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.
Első alkalommal a vendégek között Gábor Sándor cukrászmester, a Magyar Rapszódia díjnyertes bonbon alkotója, a Rákóczi túrós Desszertünnep szervezője mellett Rimóczi László grillázsmestert köszönthettük, aki egy grillázsbemutató keretében a készítés rejtelmeivel is megismertette a hallgatóságot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: a magyar utazóknak az idén nyáron a Balaton, apartman és két éjszaka a sláger
Siófok vezeti a Szallas.hu 2025-ös nyári időszakra szóló belföldi foglalási…
Tovább olvasom >Újra az áfaszabályozásról
Zerényi Károly, az MVI elnöki tanácsadója nemrégiben a penzcentrum.hu-nak a…
Tovább olvasom >A homo ludens kedvence utazásnál -A nap képe
A kutya se viheti magával a társasjátéktáblát! Vagy korábban már…
Tovább olvasom >