Cukrászszakmai sorozat indult a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 01. 29. 10:03

Kóstolóval egybekötött beszélgetéssel a magyar cukrászatról indult a héten az MKVM-ben a múzeum és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös, új programsorozata.

Cukraszszakmai sorozat indult....

Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.

Első alkalommal a vendégek között Gábor Sándor cukrászmester, a Magyar Rapszódia díjnyertes bonbon alkotója, a Rákóczi túrós Desszertünnep szervezője mellett Rimóczi László grillázsmestert köszönthettük, aki egy grillázsbemutató keretében a készítés rejtelmeivel is megismertette a hallgatóságot.

Kapcsolódó cikkeink