Cukrászszakmai sorozat indult a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban
Kóstolóval egybekötött beszélgetéssel a magyar cukrászatról indult a héten az MKVM-ben a múzeum és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös, új programsorozata.
Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.
Első alkalommal a vendégek között Gábor Sándor cukrászmester, a Magyar Rapszódia díjnyertes bonbon alkotója, a Rákóczi túrós Desszertünnep szervezője mellett Rimóczi László grillázsmestert köszönthettük, aki egy grillázsbemutató keretében a készítés rejtelmeivel is megismertette a hallgatóságot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
NGM: a SZÉP-kártya továbbra is a belföldi turizmus mozgatórugója
A SZÉP-kártya továbbra is a belföldi turizmus mozgatórugója – idén…
Tovább olvasom >A borok suttogója vagy tudós? Avagy mit tud egy Master of Wine?
A Master of Wine (MW) hivatást ezernyi mítosz lengi körül…
Tovább olvasom >A Colonnade Biztosító felkészült az Unitravel utasainak mielőbbi kártalanítására
A Colonnade Biztosító a jogszabályoknak megfelelően felkészült az Unitravel Kft.…
Tovább olvasom >