Cukrászszakmai sorozat indult a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban
Kóstolóval egybekötött beszélgetéssel a magyar cukrászatról indult a héten az MKVM-ben a múzeum és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közös, új programsorozata.
Milyen érzés lehet, hogy miközben egész nap vágyakozunk egy falatnyi „bűn” elkövetésre, minden hónap utolsó szerdáin ezt úgy tehetjük meg, hogy közben megismerkedhetünk a csábítókkal? A múzeum Dobos szalonjában a vendégek érdekes és színes történetek, életutak, szakmai műhelytitkok nyomában pillanthatnak majd be egy édes világba. Megismerkedhetnek a múlt, jelen és az új generáció képviselőivel.
Első alkalommal a vendégek között Gábor Sándor cukrászmester, a Magyar Rapszódia díjnyertes bonbon alkotója, a Rákóczi túrós Desszertünnep szervezője mellett Rimóczi László grillázsmestert köszönthettük, aki egy grillázsbemutató keretében a készítés rejtelmeivel is megismertette a hallgatóságot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Terminátor bögréje – A nap képe
A Terminátor 2 film ihlette ezt a gyűjtői bögrét, söröskorsót…
Tovább olvasom >Süteménydíszítés egy másik dimenzióban – A nap videója
A Las Vegas-i Amaury Guichont, „művésznevén” a The Chocolate Guy-t…
Tovább olvasom >Minden idők egyik legkiválóbb süteményét gondolja újra a 2025-ös Magyarország Tortája
A Dobostorta megalkotásának 140. évfordulója adta a Magyarország Tortája verseny…
Tovább olvasom >