Csőtömítés oklevéllel

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 19. 00:00

A májusban rendezett 16. nemzetközi ipari szakkiállításon, az Industrián, elismerő oklevelet kapott a Henkel által gyártott Loctite® 55 csőtömítő szalag.

Az indoklásban az állt, hogy a szélsőséges körülmények között is precíz, megbízható és könnyen alkalmazható tömítő szál bevezetése óta kiemelt beruházásokon bizonyított Magyarországon is.
A Henkel Ragasztás Technológiák által gyártott Loctite® 55 egy szabadalmaztatott poliamid elemi szálakból sodrott, és szilikonbázisú pasztával impregnált zsinór. Csomagolása, tárolása praktikus, egy orsóról kell letekerni és leszakítani. Szétcsavarható kötést képez, így lehetőség van szerelés közbeni korrekciókra is. Fém és műanyag menetekhez használható víz, gáz, ipari olajos és sűrített levegős hálózatokhoz 16 bar nyomásig. Ellenáll a vibrációnak, a magas hőmérsékletnek (gőz 130 °C, levegő 150 °C).
A Loctite® 55 menettömítő zsinór praktikus és minőségi eszköz otthoni javításokhoz és profi építőipari munkálatokhoz. Az elmúlt évtizedben a Loctite® 55 menettömítő zsinórt olyan nagy magyarországi beruházásokon használták, mint a Parlament víz- és fűtésvezetékeinek felújításánál, bevásárlóközpontok tűzoltórendszereinek szerelésénél, gázszolgáltatók hálózatszerelésénél és természetesen családi és társasházak felújításának, építésénél.
A Henkel több mint 130 éve olyan márkák és technológiák vezető gyártója, melyek könnyebbé, jobbá és szebbé teszik az emberek életét. A Henkel, a Fortune Global 500-as listáján szereplő vállalat három stratégiai területen működik: mosó- és háztartási tisztítószerek, kozmetika, illetve adhesive technologies (ragasztás technológiák). A 2009. pénzügyi évben a Henkel árbevétele 13,573 milliárd euró, üzleti eredménye 1,364 milliárd euró volt. Világszerte közel 50 000 ezer alkalmazottunk törekszik arra, hogy megfeleljen a barátságos márka üzenetének: „A Brand like a Friend”.
A Henkel Magyarország Kft. 2009-ben 83,9 milliárd forint értékesítési árbevételt ért el és állományi létszáma az éves átlagot tekintve 595 fő volt. Legismertebb márkái például a Biopon, Ceresit, Loctite®, Persil, Schwarzkopf, Thomsit, Tomi.
Kapcsolódó cikkeink