Csökkenti termékei sótartalmát a Burger King
A gyorsétteremlánc az egészségesebb táplálkozás jegyében alacsony kalória és sótartalmú gyermek és felnőtt menükkel bővítette kínálatát.
A jövőben a cég a 12 évnél
fiatalabb gyerekeknek ajánlott menüinek sótartalmát
600 milligrammban maximálja. John Chidsey vezérigazgató
szerint a döntés jelentős szerepet tölt be az
egészséges táplálkozás
népszerűsítésében, csak úgy mint
az, hogy a Burger King ezentúl minden gyerekmenüjét
valamelyik fontos tápanyag "kitűnő" forrásává
teszi. Vagyis a gyerekmenük mindegyik gazdag lesz kalciumban,
káliumban, magnéziumban, rostban vagy E-vitaminban.
Az étteremlánc jelenleg
egy olyan gyerekmenüt kínál a tengerentúlon,
amely megfelel a sótartalomra vonatkozó előírásoknak,
a további egészséges alternatívák
a bejelentés szerint nyárra érkeznek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Jól hangzik a 11 százalékos vagyonbővülés, de a Blochamps szerint ez csupán a szűk elit boldogsága
A Blochamps Capital szerint a felületes szemlélőnek megtévesztő a jegybank…
Tovább olvasom >Adni Öröm! – Országos összefogás az iskolakezdéshez
Immár ötödik alkalommal hirdeti meg közös tanszergyűjtő akcióját a Magyar…
Tovább olvasom >10 millió forinttal támogatja a nehéz sorsú fiatalokat a Lidl
Nagy érdeklődés övezte a Lidl és a Tisza Cipő kollaborációja…
Tovább olvasom >