Csökkenti termékei sótartalmát a Burger King
A gyorsétteremlánc az egészségesebb táplálkozás jegyében alacsony kalória és sótartalmú gyermek és felnőtt menükkel bővítette kínálatát.
A jövőben a cég a 12 évnél
fiatalabb gyerekeknek ajánlott menüinek sótartalmát
600 milligrammban maximálja. John Chidsey vezérigazgató
szerint a döntés jelentős szerepet tölt be az
egészséges táplálkozás
népszerűsítésében, csak úgy mint
az, hogy a Burger King ezentúl minden gyerekmenüjét
valamelyik fontos tápanyag "kitűnő" forrásává
teszi. Vagyis a gyerekmenük mindegyik gazdag lesz kalciumban,
káliumban, magnéziumban, rostban vagy E-vitaminban.
Az étteremlánc jelenleg
egy olyan gyerekmenüt kínál a tengerentúlon,
amely megfelel a sótartalomra vonatkozó előírásoknak,
a további egészséges alternatívák
a bejelentés szerint nyárra érkeznek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ünnepi vacsora négy személyre egy csomagban
November 15. és 17. között 150 Tesco áruházban gyűjtik a…
Tovább olvasom >Az Auchan áruházak december 24-én is nyitva lesznek
Az Auchan a vásárlói igényeket tartja szem előtt, amikor december…
Tovább olvasom >Tovább bővül az Euronics – két új áruházzal és több mint 5 ezer átvevőponttal készültek
Jelentős fejlesztésekkel és új forgatókönyvvel fordul rá az ünnepi szezonra…
Tovább olvasom >