Csökkentett sótartalmú termékek a Kométától
A Kométa a kék címkével jelölt termékei sótartalmát 25%-kal csökkentette úgy, hogy azok ízélménye változatlan maradt, jelentette be a cég április 10-ei sajtótájékoztatóján.
– Célunk, hogy minél magasabb beltartalmi értékű termékeket gyártsunk, és elkerüljük a szükségtelen adalékanyagok használatát. Magyarországon a sóbevitel többszöröse az ajánlottnak, ezért döntöttünk a csökkentett sótartalmú termékek gyártása mellett. Hiszen mi, itt a Kométánál, csak olyan termékeket készítünk, amit a saját családunknak is szívesen kínálunk – mondta el Giacomo Pedranzini a cég ügyvezető igazgatója (képünkön).
A fejlesztések eredményeként, a Kométa termékei kiválóan beilleszthetőek a helyes, változatos és tudatos életmódot követők étrendjébe. //
Kapcsolódó cikkeink
Nagy István: több százmilliárd forint jut mezőgazdasági és élelmiszeripari fejlesztésekre
Több százmilliárd forintból valósulhatnak meg élelmiszeripari és mezőgazdasági fejlesztések a…
Tovább olvasom >Újragondolt pékárupultokat vezet be az Aldi Süd
Tavaszra új pékpultokat vezet be az Aldi Süd mintegy 1000…
Tovább olvasom >Az vagy, amit megeszel
A Saját Márkás Termékgyártók Szövetsége PLMALive.eu című havi video hírműsorának…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ismert eredetű, természetesen tiszta, harmonikus ízvilágú, kiegyensúlyozott textúrájú, frissítő – ezek a jó ásványvíz ismérvei
Gyakran a legalapvetőbb és legfontosabb dolgokra jut a legkevesebb figyelem.…
Tovább olvasom >Pandémia idején segíti igazán a rászoruló gyermekeket a PENNY Market támogatása
A PENNY Market számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért…
Tovább olvasom >A Heineken Hungária az első PET palack mentes nagyüzemi sörgyártó
A nagyüzemi sörgyárak közül elsőként, a fenntarthatóság jegyében vonta ki…
Tovább olvasom >