Csökkentett sótartalmú termékek a Kométától
A Kométa a kék címkével jelölt termékei sótartalmát 25%-kal csökkentette úgy, hogy azok ízélménye változatlan maradt, jelentette be a cég április 10-ei sajtótájékoztatóján.
– Célunk, hogy minél magasabb beltartalmi értékű termékeket gyártsunk, és elkerüljük a szükségtelen adalékanyagok használatát. Magyarországon a sóbevitel többszöröse az ajánlottnak, ezért döntöttünk a csökkentett sótartalmú termékek gyártása mellett. Hiszen mi, itt a Kométánál, csak olyan termékeket készítünk, amit a saját családunknak is szívesen kínálunk – mondta el Giacomo Pedranzini a cég ügyvezető igazgatója (képünkön).
A fejlesztések eredményeként, a Kométa termékei kiválóan beilleszthetőek a helyes, változatos és tudatos életmódot követők étrendjébe. //
Kapcsolódó cikkeink
Csaknem 1,2 milliárd forintból újult meg a Mátravasút
Mintegy 1,2 milliárd forint kormányzati támogatással, 2018-tól két ütemben újult…
Tovább olvasom >Felavatták a Nébih új állatházát és magas biztonsági fokozatú kutatólaboratóriumát
Dr. Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár és Dr.…
Tovább olvasom >Fellendülhet a turizmus a Mátrában
Összesen mintegy 600 millió forintból, hét településen jelentős turisztikai fejlesztések…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét trend, amely 2024-ben az in-store marketingre és a kereskedelmi dizájnra hatással lesz
A fogyasztók figyelmének megragadása és megtartása évről évre egyre nehezebbnek tűnik.…
Tovább olvasom >2024 a kihívások éve a dohányipar és dohány-kiskereskedelem számára
A gazdasági nehézségek ellenére várhatóan növekedett a dohány-kiskereskedelem éves árbevétele…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >