Csillagos szobatrendek a Hoventa kiállításon

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 09. 20. 00:04

A Hoventa kiállításon második éve jelentkezik a HOVENTA Csillagsziget a RIGIPS támogatásával, amelynek feladata a legújabb lakberendezési irányzatok bemutatása a szállodaipari szakembereknek. A tavalyi évben a fürdőszobatrendek kerültek reflektorfénybe. Idén szállodai szobákat mutatnak be, mindegyiket az 5 csillagnak megfelelő besorolási szabályok, elvek szerint. Az öt berendezett mintaszobával öt különböző stílust vonultatnak fel, képzeletben más-más országban járva, különféle hangulatokat kiragadva.

A hozzáértő számára egyértelmű: ebből a sorból nem maradhat ki az oly fontos lobby-bár helyiség sem, amely ugyancsak mindig érdekes feladat a tervezők számára: többnyire ez az a hely a vendéglátóhelyeken, amibe a megrendelők is szívesen invesztálnak, így a kreatív fantázia is szabadabban szárnyalhat.

A szobák kialakítása a csillagoknak megfelelően:

1* – Retro Hostel – Amsterdam • 2* – Modern folklór – Tihany

3* – Country Living – Provance • 4* – Elegáns Art Deco – Los Angeles

5* – Klasszikus lakosztály – Bécs • + Lobby-bár, recepció

A Lakberendezők Országos Szövetségének munkatársai várják a standon a szakmai közönséget, befektetőket, tulajdonosokat, ahogy mondják, azokat, „akik számára fontos, hogy a színvonalas megjelenésű panziók, hotelek, gyógyszállodák egyik legfontosabb helyiségét a mai trendeknek megfelelően építsék, újítsák fel”.

Kapcsolódó cikkeink