Csillagos csiga
Leveles tésztába göngyölt, karamellizált fahéjjal és almával készített csigájával egy csillagot nyert a gasztronómiai Oscar-díjnak is hívott Great Taste Awardson a Bonbonier Chocolate Manúfaktúra péksége. Húsz csokoládé- és három fagylaltdíj után a manufaktúra pékség részlege is feliratkozott a nemzetközi díjazottak közé.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
A Great Taste Awards az angliai Fine Food Céh által szervezett verseny; 2024-ben számos terméket jelöltek a versenyre a teljes gasztronómiát lefedő 37 kategóriában. Séfekből, ételkritikusokból, szakértőkből és gasztrobloggerekből álló 500 fős zsűri márciustól júniusig kóstolta és értékelte a nevezett termékeket. A több ezer termékből csupán nagyjából kétszáz nyerheti el a legmagasabb, háromcsillagos minősítést! //
Kapcsolódó cikkeink
A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >Az ökológiai gazdálkodás az agrár-fenntarthatóság kulcsa és vezető modellje
Budapesten találkoztak az ökológiai gazdálkodás nemzetközi és hazai szakemberei a…
Tovább olvasom >Növényi alapú pop-up üzletet nyitott az Impossible Foods Chicagóban
Impossible Quality Meats néven nyitotta meg az Impossible Foods pop-up koncepcióját Chicago Uptown…
Tovább olvasom >További cikkeink
Shake, rendszerváltás, generációváltás – A győri McDonald’s és a Tutti közös története 35 év távlatából
1990. május 19-én a győri Lenin út 23. alatt –…
Tovább olvasom >Sztárgázsi, balatoni panorámával – munkaerőhiány és irreális elvárások sújtják a vendéglátást
Tovább súlyosbodik a munkaerőhiány a hazai vendéglátásban – különösen a…
Tovább olvasom >Költségtudatosság és tech-nyitottság – így utaznak külföldre a magyarok idén a Visa felmérése szerin
A magyarok 36%-a tervez külföldi nyaralást a közelgő szabadsága alatt,…
Tovább olvasom >