Csempészett cigarettát és dohányt foglaltak le Nyíregyházán

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 22. 11:03

Csempészett cigarettát, vágott dohányt és drogot foglaltak le egy nyíregyházi ingatlanban a pénzügyőrök – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.

cigaretta

Dávid Zoltán elmondta, hogy a pénzügyőrök a napokban cigaretta és kábítószer keresésére kiképzett kutya segítségével vizsgálták át az ingatlant.

A lakóházban ukrán csempészett cigarettát, vágott dohányt, valamint droggyanús anyagot, illetve azok használatához szükséges eszközöket is találtak. A vizsgálatok megállapították, hogy amfetaminszármazékokat találtak az épületben.

A pénzügyőrök az 53 kartonnyi, 750 ezer forint értékű cigarettát és a 6 kilogramm vágott dohányt lefoglalták, a tulajdonos ellen pedig orgazdaság gyanúja miatt indítottak eljárást.

A százados – aki a megyei vám- és pénzügyőri igazgatóság rendészeti osztályának vezetője – hozzátette: a 13,6 gramm kábítószert a rendőrség foglalta le, a lakástulajdonost pedig őrizetbe vették. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink