CSB-szeminárium a legújabb technológiákról

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 12. 16. 08:00

Hatékonyság információs technológiai megoldásokkal az élelmiszeriparban – ezzel a címmel rendezte meg a CSB-System Hungary Kft. az IFE Foodapest kiállítás ideje alatt élelmiszer-ipari szakmai szemináriumát.A gyakorlatban kipróbált és sikeres irányítási megoldásokat mutattak be a vállalati és döntési folyamatok optimalizására.
A szemináriumon sikeres vezetői megoldásokat láthattak a résztvevők a vállalati és döntéshozói folyamatok hatékony megtervezéséhez, kialakításához és optimalizálásához.
A gyártási és raktárgazdálkodási folyamatokba integrálható nyomon követésről adott tájékoztatást a tejipar számára Fail Tamás, a CSB-Hungary Kft. key account managere, Sendula Tibor, a cég ügyvezető igazgatója pedig az információs technológiával támogatott hatékony belső logisztikáról tartott előadást.
A szeminárium második felében először a logisztikai lánc elektronikus adatkapcsolataiba lehetett betekintést nyerni egy élelmiszer-logisztikai vállalat példáján keresztül, majd pedig a mobil eszközök alkalmazásáról volt szó az anyaggazdálkodásban, mégpedig az élelmiszer-ipari vállalatok gyakorlatát bemutatva.

Kapcsolódó cikkeink