Családi szórakozás a Gyerek Szigeten a Pöttyössel

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 06. 21. 09:51

A Pöttyös a Gyerek Szigetre költözött, mely az árvízi helyzet után holnaptól az eredeti helyszínen, a Hajógyári-szigeten lesz megtalálható. A Kalandpark igazi készségfejlesztő és játékos szórakozást kínál a gyerekeknek egészen a hónap végéig. A Pöttyös élményparkja már sokadik éve megtalálható a Gyerek Sziget programjai között, de minden évben újabb és színesebb feladatokkal rukkolnak elő a szervezők.

A júniusi hétvégéken megrendezett programkavalkádon a Pöttyös Kalandparkkal és a Pöttyös Túró Rudi Gyárralis találkozhatnak a gyerekek. Az ügyességi és kreatív játékok nemcsak a figyelmüket kötik le, hanem szórakoztatva teszik próbára testi és szellemi erőnlétüket is.

A Pöttyös Hajón ügyességi feladatok várják a kicsiket, melyeket Rudi és Panka, a Pöttyös két saját figurája meséje foglal keretbe. Rudi és Panka figurája tavaly debütált a Gyerek Szigeten, és idén is olyan játékokat ihlettek, mint Rudi elveszett pöttyeinek megkeresése, átkelés a mocsáron vagy a léket kapott Pöttyös Hajó megmentése. Miután a gyerekek részt vesznek az ügyességi játékokon, megoldják az összeskirakós és memória feladatot,Rudival és Pankával együtt elkészíthetik saját Túró Rudijuka ta Pöttyös Farmon és a Túró Rudi Gyárban. A gyárban a gyerekek végig kísérhetik, hogy hogyan készül a Pöttyös Túró Rudi, attól kezdve, hogy megetetik a tehenet egészen addig, hogy becsomagolják az édességet.

Aki túljutott a feladatokon és a nap során összegyűjtötte az összes pötty-pecsétet, az a Pöttyös Sátorban átveheti a Pöttyös Kalandpark Hőse oklevelet – egyenesen Rudi és Panka ajánlásával.
A családokat egy pöttyös kisautó szállítja a játékok közötti helyszíneken.

„A vagány városi gyerekek és a családok számára olyan programlehetőséget igyekszünk kínálni, mely nemcsak kikapcsol, hanem szórakoztatva nevel is. A Pöttyös Kalandpark nemcsak az izgalmas feladatok miatt lesz vonzó a gyerekek számára, hanem azért is, mert első kézből tapasztalhatják meg, hogy hogyan készül kedvencük, a Pöttyös Túró Rudi. És a nap végén a Pöttyös saját hőseivé is válhatnak” – mondta Harangozó Barbara, a Friesland Campina Zrt. senior brandmanagere.

A játékok a hétvégén, szombaton és vasárnap 10-18 óráig várják a családokat a Hajógyári-szigeten. A rendezvény ingyenesen látogatható!

Kapcsolódó cikkeink