Családi nap, gulyásfőzés, üzlet és lóverseny – ez a Juliális

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 01. 13:01

Mi lehet közös a galopp derbiben és a dakarban? Egy majális júliusban, amit Juliálisnak neveztünk el 4 évvel ezelőtt. Idén július 6-án, vasárnap Budapesten, az év legnagyobb lovas derbijének kísérőeseményeként összegyűlik az a 8-10 ezer ember, aki egy egész napon át szeretné jól érezni magát családjával, barátaival, kollégáival, üzleti partnereivel. A nyílt családi nap főszervezője a BNI (Business Network International: a világ és hazánk vezető networking szervezete, www.bni-hungary.com) és a Trade magazin (hazánk vezető FMCG b2b lapja, trademagazin.hu). 

A találkozón megannyi gyerekprogram, értékes tombola, tréfás sportversenyek, sátras, céges bemutatkozások, kóstolók várják az érdeklődőket, de lesz üzleti networking programok érdekes és híres emberekkel, ebédidőben pedig fellép az Irigy Hónaljmirigy együttes is. Sőt aki úgy érzi, délelőtt beülhet egy Dakar versenyautóba, délután pedig a 92. Magyar Derbyn fogadhat titkos tippekkel a lóversenyen. (Részletes program és programízelítő a a www.julialis.hu oldalon)

Az idei Juliálison dől el az is, hogy melyik gulyásfőző csapat remekműve érdemli ki a „Juliális gulyása” címet. Most először ugyanis az esemény része a SPAR-Maggi gulyásfőző-verseny is, ahol 5 fős amatőr főzőcsapatoknak drukkolhatnak a jelenlévők, vagy akár recepteket is vihetnek, jótanácsokat adhatnak a lelkes szakácsoknak.

A networking sátorban délelőtti beszélgetésen lesz hallható Léber Barbara divattervező, Szalai Balázs autóversenyző és Klein Dávid hegymászó is.

Már reggel kezdődnek a játékos sportversenyek is, hiszen lesz viking hoki, tréfás sor- és kötélhúzó-verseny. Az előre regisztrált csapatok mérkőzései után, a helyszínen összeállt pár fős alkalmi csapatok is kipróbálhatják erejüket és ügyességüket.

A gyerekek számára a Tekergő Bábszínház két délelőtti mesével készül, de egész nap sok-sok kézműves-foglalkozás, társas és ügyességi játékok várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

A családok minden tagja számára érdekes, szórakoztató, kikapcsolódást ígérő, és felettébb izgalmas programokkal készül az idei Juliális! A folyamatosan bővülő programot érdemes figyelni a a www.julialis.hu  oldalon.

A rendezvényen való részvétel egész nap ingyenes!”

Julialis_2014_julius_6_PROGRAM

Kapcsolódó cikkeink