Családbarát erdei szálloda nyílik májusban Noszvajon

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 14. 09:51

Noszvaj határában, a Szomolyai úton, a Thummerer Pincészettel szemben, az egykori Gallasy Kastély átépítésével kerül kialakításra az Oxigén Hotel**** & Zen Spa.

A kastély az utóbbi időkben Fenyves Szálló néven üzemelt. Az új Szálloda elnevezésének kiválasztásában jelentős szerepet játszott, hogy az ország legjobb levegőjű településén, ősfás parkban helyezkedik el, így kapta az Oxigén Hotel (www.oxigenhotel.hu) nevet.
Az épületben 50 szobát alakítanak ki, melynek egy része kétágyas, másik része nagyobb méretű, így kisgyermekes családok számára is alkalmas. A Szálloda berendezése az angol vidéki stílust idézi, melegséget sugároz. A kilenc darab superior szoba nagyobb alapterületű és a harmadik emeleten található. Különlegessége a szoba ablaka előtt elhelyezett pezsgőfürdő, ahonnan páratlan kilátás nyílik a park fáira. Az apartmanokban nappali valamint egy- illetve két hálószoba található. Az erdei környezetben található Hotel kiváló helyszín lesz gyermekes családok számára. A Magyarországon egyedülálló japán wellness részleg, a Zen Spa ideális hely ellazulásra, kikapcsolódásra vágyók részére.

Kapcsolódó cikkeink