Csak két napig: minden játék árának a fele visszajár a Tescóban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 22. 10:59

November 23-án és 24-én (péntek-szombat) délután 17:00 órától este 22:00 óráig különleges játékvásárt hirdet a Tesco: az Esti Játékvásárban a gyerekjátékokra költött összeg felét a Clubcard tulajdonosok Tesco vásárlási kupon formájában visszakapják a pénztárnál. A teljes karácsonyi játékkínálat elérhető ebben a kedvezményes akcióban.

A Tesco fantasztikus akcióval jutalmazza hűséges vásárlóit a hétvégén. A karácsonyi tumultust megelőzve, már november végén megvehetik az ajándékot gyermekeiknek úgy, hogy a játékok árának 50%-át kupon formájában visszakapják, melyet november 26. és december 9. között levásárolhatnak a Tesco áruházakban. A kedvezmény a játékosztályon található kínálatra, a készlet erejéig érvényes, így érdemes időben betervezni a vásárlást.

Az áruházlánc dolgozói rendkívüli érdeklődésre számítanak, a legforgalmasabb áruházakban az eladók létszámát is megnövelik a várható vásárlói roham fogadására.

Az akcióban a bébi- és sportosztályon található játékok, valamint a műszaki részlegen található termékek (konzolok, játékok, játékprogramok) nem vesznek részt. Maximálisan vásárolható játékok értéke 100 000 Ft. Az akció áfás számla igénylése esetén nem vehető igénybe. Az Esti Játékvásár Kuponokat a kasszánál vehetik át, a kuponok beváltási ideje: 2012. november 26. – december 9.

Kapcsolódó cikkeink