„Csak egy maradhat”
Heston Blumenthal, a világ egyik legismertebb szakácsa készen áll tehetséges magyar szakembereket fogadni Fat Duck éttermében.A Magyar Bocuse d’Or Akadémia a mesterrel folytatott egyeztetések alapján meghirdette a „Gyakorlaton Heston Blumenthalnál” című pályázatot. A három hónapos szakmai gyakorlatra utazó nyertest a Fat Duck Team és az akadémia együtt választja ki május első hetében.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >