Csaj lett az új TAG!

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 12. 12. 11:20

Már most hatalmas érdeklődés övezi az új Tag személyét a legnépszerűbb közösségi oldalon. A Rézangyal merészen választott ugyanis, mert egy lányban találta meg azt a fiatalt, aki fél éven keresztül a legnagyobb partiarcként terjesztheti a pálinkát. A döntés hatalmas visszhangot váltott ki, a pálinkás cég azonban biztos az új TAG személyében.

TAG

A Rézangyal nemrégiben ismét meghirdette az ország legmenőbb állását. A pálinkás cég tavaly egy egyedülálló népszerűsítő kampánya során alkotta meg a TAG munkakörét. Az álommelót elnyerő fiatal fél éven keresztül azért kapta a fizetését, hogy partikat szervezzen, ott legyen minden buliban és fesztiválon, backstage-ekben haverkodjon, facebookozzon és legfőbbképpen, hogy megmutassa, a legjobb bulik pálinkával kezdődnek. Az elsőként kinevezett TAG fél év királyságának szeptemberben vége lett, így a cég ígéretéhez híven „kirúgta” Szemző Áront, majd nagy erőkkel elkezdte keresni az utódját, akinek a személye már most hihetetlen érdeklődést váltott ki.

Az októberben meghirdetett álomállást a több tucat pályázó fiatal közül végül, nem kis meglepetésre egy lány szerezte meg. Emese ugyanazokban a feladatokban bizonyíthatott, mint minden jelentkező: a kiválasztás során a jelölteknek – többek között – bulit kellett szervezniük, majd a legnagyobb bulik házigazdái személyesen is bizonyíthatták rátermettségüket a feladatra.

Bár eddig még nem volt egyetlen hivatalos megmozdulása sem, az új TAG körül máris izzik a levegő. A mellette és ellene szóló érvek száma egyre csak nő, a Rézangyal viszont kitart döntése mellett. A legbevállalóbb csaj szerintük ugyanis fog még meglepetéseket okozni.

„Nem voltunk könnyű helyzetben, de végül meghoztuk a döntést. A következő TAG Budapest egyik legbátrabb csaja, az egyetlen női indulónk lett, aki hamarosan átveszi a TAG Facebook oldalát és beköltözik a frissen felújított TAG-lakba” – mondta Németh Regina, a Rézangyal marketingese.

Kapcsolódó cikkeink