Csábító gondoskodás a fehér rózsa romantikus illatával

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 06. 11:10

A Fa Romantic Moments bevezetésével egy újabb illatcsaláddal egészül ki a sikeres és fiatalos „Glamour” termékek választéka. Míg a kasmírkivonatot tartalmazó krémtusfürdő hidratáltságot és puhaságot, addig a dezodor akár 48 órás védelmet és frissességet nyújt. Őrizze meg az ápoltság érzetét és a fehér rózsa finom, romantikus illatát egy egész napon át. A Fa Romantic Moments termékcsalád 2013 szeptemberétől kapható a boltokban.

Fa_tusfurdo_Romantic Moments

Az új Fa Romantic Moments, a rendkívüli hidratáltságot érzéki illattal párosítja, és elrepíti önt a csábító pillanatok varázslatos világába. A termékcsalád illatjegye: virágos-gyümölcsös, fehér rózsával, orgonával, magnóliával, friss fekete ribiszkével és málnával, valamint fás bázisillattal, melynek összetevői gazdag szantálfa, meleg ámbra és pézsma.

Fa Romantic Moments Kasmír & Fehér rózsa termékcsalád vitamint és kasmír kivonatot tartalmazó ápoló formulájával puha és sima érzést nyújt. Fa Romantic Moments White Rose Dezodor akár 48 órás megbízható védelmet ad a testszag ellen és különösen gyengéd a bőrhöz. Bőrgyógyászatilag tesztelt és használata során nem hagy fehér foltot a textílián. A fehér rózsa érzéki illata, a romantika szimbóluma, a Fa Romantic Momentset igazán különleges és feledhetetlen érzéki élménnyé teszi.

Az új Fa Romantic Moments termékcsalád 2013 szeptemberétől kapható a boltokban.

Ajánlott fogyasztói ár:
Fa Romantic Moments Kasmír & Fehér rózsa tusfürdő 250 ml 559 Ft
Fa Romantic Moments Kasmír & Fehér rózsa tusfürdő 400 ml 819 Ft
Fa Romantic Moments Fehér rózsa deospray 150 ml 729 Ft
Fa Romantic Moments Fehér rózsa roll-on 50 ml 729 Ft

A Henkel világszerte vezető márkaneveket és technológiákat egyesítve működik három üzleti területen: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies. Az 1876-ban alapított Henkel vállalatnak mind a lakossági mind az ipari területeken vezető pozíciói vannak többek között olyan jól ismert márkákkal, mint a Persil, a Schwarzkopf és a Loctite. A Henkel 2012-ben közel 47 ezer munkatársával 16,510 milliárd euró bevételt és 2,335 milliárd euró üzemi eredményt ért el. A Henkel elsőbbségi részvényeit jegyzi a DAX német tőzsdeindex.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek