Coop Szolnok Zrt. – boltnyitás Kunszentmártonban

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 18. 00:00

A Coop Szolnok Zrt. 2010. március 4-én megnyitotta a felújított Coop Harmónia Áruházat Kunszentmárton városában.

A kétszintes üzletházat a Kunszentmárton és Vidéke Áfész 1973-ban nyitotta meg, amelyben nagyobbrészt Iparcikk osztály, kisebb részt pedig Élelmiszer osztály kapott helyet. Az áruház a nyolcvanas évek elejétől a Skála Coop hálózatához tartozott majd 1992-től a szegedi székhelyű Tisza Fűszért üzemeltette. Ezen időszak alatt vált az élelmiszer osztály meghatározó jelentőségűvé. 1996 áprilisában a Körös Diszkont Kft. vásárolta meg és nyitott ABC áruházat a földszinti részén. Több magyarországi üzletlánchoz is tartozott 2010-ig, amikor a Coop Szolnok Zrt. a” színre lépett”.
Az üzlet a közel 10 000 főt számláló Jász- Nagykun-Szolnok megyei város, Kunszentmárton központi terén, frekventált helyen található. A padlótól a mennyezetig teljesen felújított áruházban – szuper Coop ABC – melynek eladótere kb. 300 nm, 9 fő dolgozik és mintegy 4500 féle árucikket árulnak. Az üzlet választéka és szolgáltatása kibővült többek között friss baromfihús és süteményárusítással, valamint a helyben sütött Fornetti értékesítéssel is. Az ABC áruházban nagyobb felületen kínálják a zöldség-gyümölcs választékot, a hidegkonyhai készítményeket és a félkész élelmiszereket is.
Az üzlet korszerű informatikai rendszerrel felszerelt, ahol az országos Coop törzsvásárlói rendszer is működik. A nyitás napján, több mint 100 vásárló lépett be a Coop Club törzsvásárlói pontgyűjtő rendszerbe, ahol minden vásárlás, minden 10 Ft-ja után 1 pontot jóváírnak a kártyájukon és élvezhetik a törzsvásárlóknak kínált sokféle kedvezményt is. Már az első nap – a 10 órai nyitás után- több mint hétszázan keresték fel az üzletet, amely külön a nyitásra kialakított akcióval várta a vásárlókat.

Kapcsolódó cikkeink