Piemontei húsokkal főznek
2018-ban az olaszországi Torinóban rendezik a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjét. Mint ismeretes, Magyarországot a június 11–12-én rendezett versenyen Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfhelyettese és commis-ja, Csillag Richárd (képünkön) képviseli – párosunk az első napon negyedikként kezdi meg munkáját. A verseny kötelező hozzávalói ezúttal is vendéglátó ország alapanyagai lesznek, a szakácsoknak a hústálhoz idén a Fassona Piemontese marhafilét, valamint piemonti borjúmirigyet kell használniuk.
A torinói kontinensbajnokság zsűrijének elnöki tisztét Széll Tamás, a 2016-os Bocuse d’Or Europe győztese tölti be. //
Kapcsolódó cikkeink
A kínálat már adott
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ismét Kelemen Roland nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Bocuse d’Or: Tizenharmadik hely és legjobb tál különdíj Magyarországnak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szép selymes loadingom…
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A töltött káposzta a magyarok legkarácsonyibb étele
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Már várják az Év Vendéglőse díj jelöltjeit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

