Piemontei húsokkal főznek
2018-ban az olaszországi Torinóban rendezik a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjét. Mint ismeretes, Magyarországot a június 11–12-én rendezett versenyen Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfhelyettese és commis-ja, Csillag Richárd (képünkön) képviseli – párosunk az első napon negyedikként kezdi meg munkáját. A verseny kötelező hozzávalói ezúttal is vendéglátó ország alapanyagai lesznek, a szakácsoknak a hústálhoz idén a Fassona Piemontese marhafilét, valamint piemonti borjúmirigyet kell használniuk.
A torinói kontinensbajnokság zsűrijének elnöki tisztét Széll Tamás, a 2016-os Bocuse d’Or Europe győztese tölti be. //
Kapcsolódó cikkeink
Ismét Kelemen Roland nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Bocuse d’Or: Tizenharmadik hely és legjobb tál különdíj Magyarországnak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyar Bocuse d’Or csapat promóciós filmje – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új kedvenc érkezik: a Gallio és a Bamba Marha Burger izgalmas kollabja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A tízórai és az uzsonna az Y- és Z-generációra jellemző
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >TECHXPO 2025: Budapest ad otthont Közép-Európa legnagyobb innovációs és technológiai csúcstalálkozójának
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

