Conint-Print Kft.: egy lépéssel mindenki előtt

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 10. 22. 11:01

A 20 éve sikeresen működő Conint-Print Kft.2015. október 8-án gépbemutatóval egybekötött szakmai nap keretében mutatta be a megújult digitális részleg innovatív fejlesztéseit. A megnövekedett forgalom és a munkafolyamatok optimálisabb összehangolása érdekében a termelési részleg teljesen átalakult, a dekorációs részleg pedig egy teljesen új kötészettel bővült. A kapacitás és a minőség javításához két új világszínvonalú nyomtatót helyeztek üzembe.

image_HP_1

Az egyik ilyen gép a Magyarországon első és jelenleg egyetlen Heidelberg Linoprint CP kisformátumú digitális nyomdagép, mellyel különleges, egyedi reklámmegoldások érhetők el. A másik pedig egy HP Latex 360 nagyformátumú nyomtató.

image_HEIDI

A szakmai napot Váradi Attila ügyvezető igazgató nyitotta meg. Ezután Mühl Balázs, a Heidelberg LinoprintCP-t forgalmazó Ricoh Hungary Kft. nyomdai üzletág vezetője beszélt arról, mik a legfontosabb tulajdonságai ennek a nyomdagépnek. Ilyen pl. a kivételes, az ofszet nyomatokkal azonos nyomtatási minőség, a korábbi modellekhez képest 10%-kal nagyobb színtér. Hagyományos és speciális papírokra – például kreatív, öntapadó, ofszet és műnyomó papírok, metál anyagok, sőt mágneses anyagok –is képes nyomtatni.

A bemutatón szó volt még a megváltozott piaci trendekről, a nyomdaipar új kihívásairól és az új felhasználási területekről is.

A megjelent vendégeknek lehetőségük volt a gépek tesztelésére működés közben, és meggyőződhettek arról, hogy az elhangzottak a valóságban is megállják a helyüket.

Kapcsolódó cikkeink