Coca-Cola autót nyert egy szerencsés vásárló

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 10. 07. 11:33

A Coca-Cola 125 éves évfordulója alkalmából elhozta a boldogságot mindazoknak a rajongóinak, akik megnyerték a napi 125 Coke ajándék egyikét. A fődíjat, az egyedi Coca-Cola designnal kialakított MINI One-t a szentesi Andrikó Antal vehette át a Coca-Cola Magyarország képviselőjétől.

1886, az első pohár Coca-Cola kikeverése óta a márka sok-sok alkalmat megragadott már, hogy a boldogság univerzális üzenetét hozza el egy-egy palackban a vásárlóknak. A 125. évforduló alkalmából ezen a nyáron, 2011. július 15. és szeptember 15. között napi 125, összesen 7.875 nyereményt sorsolt ki 70.000 regisztrált résztvevő között.

A Coke ajándékokat a Mozdulj rá a nyárra! üzenet jegyében állították össze, és a nyereményjáték során maguk a résztvevők választhatták ki, melyiknek örülnének leginkább. Öt kategória ajándékai közül klasszikus nyári programokhoz, szórakozáshoz, strandoláshoz, és kerti partihoz választhattak kellékeket, de megjelölhették a szabadidős, vagy feltöltődést segítő élményajándékokat is.

A MINI-re, a napi díjakra, és a havi főnyereményekre; az egyedi Coke designnal kialakított Vespa LX robogóra és Smeg hűtőszekrényre több mint 650 ezer termékkóddal pályáztak.

A MINI One átadására a szentendrei úti BMW szalonban került sor 2011. október 6-án. „Most már lassan elhiszem, hogy megnyertem a fődíjat. Egy nyári délutánon vásároltam az üdítőt, hogy felfrissüljek, és még aznap délután beregisztráltam az oldalra. Amikor értesítettek, elsőre nem hittem a telefonálónak, mert sem én, sem a környezetemben senki nem játszott, vagy nyert még ezelőtt. Éppen vezettem és ki volt hangosítva a vonal, többször megkértem a hölgyet, hogy ismételje el hangosabban. Nagyon örülök a szerencsémnek. A család is várja haza, Szentesre a MINI-t. Van egy 10 éves lányom, aki annak örülne a legjobban, ha a garázsban tartanám, amíg ő vezetheti majd.” – köszönte meg Mogyorósi Nikolettnek, a Coca-Cola Magyarország Marketing Aktivációs Managerének és Oros Attilának, a BMW Magyarország marketing vezetőjének Andrikó Antal, a fődíj nyertese.

Kapcsolódó cikkeink