CIES-csúcstalálkozó New Yorkban
A szokásos évi nagy konferenciát a CIES a Waldorf Astoria szállodában rendezi június 17-től 19-ig. A következő vállalatok első számú vezetői tartanak előadást: Delhaize-csoport, Kellogg, Kraft Foods, L’Oreal, Nielsen, Pepsico, Sara Lee, Sealed Air, Supervalu, Sainsbury’s és Wal-Mart. – A világhelyzetről 360 fokos képet adnak majd az előadók, akik áttekintik mindazt a lényeges üzleti, politikai, gazdasági, társadalmi és szellemi környezetet, amely befolyásolja a végfogyasztót, valamint az általános feltételrendszert, amelyben az élelmiszerszektor tevékenykedik – tájékoztatja lapunkat Anne Malbranq, a CIES sajtófőnöke.
Arra fokuszál a konferencia, hogyan lehet sikeresnek lenni a mostani turbulens időszakban? Még meddig érnek minket a válság hatásai? Hogyan lehet üzleti tevékenységet folytatni, amikor a gazdaság, de egész földünk nyomás alatt van? A bizonytalanságban élő fogyasztók aggódnak vásárlóerejük miatt, és erősen odafigyelnek arra, hogy a pénzükért milyen értéket kapnak. Az élelmiszer-ágazat hogyan viszonyuljon a jelenlegi visszaeséshez?
Anne Malbrancq azt ígéri, hogy a konferencia résztvevői konkrét recepteket is kapnak az üzleti sikerhez, és fontos ismereteket az előadó vállalatvezetőktől, akik odaadással vezetik cégüket, és bíznak a jövőben.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Történelmi utazás a magyar bor nyomában – Egerben folytatódik a Rubicon és az MKIK előadássorozata
Május 15-én Egerben folytatódik a Rubicon Intézet és a Magyar…
Tovább olvasom >Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >Május 13-án startol a 44. Országos Borverseny – Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége mellett nyitják meg a rangos eseményt
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) 2025. május 13-án rendezi meg…
Tovább olvasom >