Ceres siker a XVII. Euroregionális kenyérfesztiválon
A Győrben, a Dunakaputéren szeptember 8-án megrendezett XVII. Euroregionális kenyérfesztiválra a Ceres Zrt. két kenyérrel nevezett a legjobb kenyerek megmérettetésére. A Ceres Rodoszi Cipó terméke a kenyér kategóriában a 2. helyezést érte el a versenyben, és nagy sikert aratott a látogatók és a résztvevők körében.
A Ceres Zrt., mint a magyar sütőipar kiemelkedő szereplője nagy hangsúlyt helyez a vásárlói igények minél teljesebb körű megismerésére és proaktív fejlesztési folyamatainak köszönhetően meghatározó szerepet tölt be ezen igények alakításában.
– Büszkék vagyunk rá, hogy a Rodoszi cipót a zsűri méltónak találta a második helyre. Külön öröm számunkra, hogy egy ilyen szép eredményt a Ceres otthonában, Győrben sikerült elérnünk – mondta el Mikos István, a Ceres Zrt. vállalati igazgatója. //
Kapcsolódó cikkeink
Ceres ZRt.: Fenntarthatósági mérföldkő a győri üzem tetején
A fenntarthatóságot és az innovációt tűzte zászlajára a Ceres ZRt.,…
Tovább olvasom >A Balkánon vett sütőipari vállalatot a Grupo Bimbo
A világ legnagyobb sütőipari cége, a mexikói Grupo Bimbo felvásárolta…
Tovább olvasom >Kenyérkosárérték
A drasztikus változásokat hozó válságévek után 2023-ban a sütőipar költségeinek…
Tovább olvasom >További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >