Ceres siker a XVII. Euroregionális kenyérfesztiválon
A Győrben, a Dunakaputéren szeptember 8-án megrendezett XVII. Euroregionális kenyérfesztiválra a Ceres Zrt. két kenyérrel nevezett a legjobb kenyerek megmérettetésére. A Ceres Rodoszi Cipó terméke a kenyér kategóriában a 2. helyezést érte el a versenyben, és nagy sikert aratott a látogatók és a résztvevők körében.
A Ceres Zrt., mint a magyar sütőipar kiemelkedő szereplője nagy hangsúlyt helyez a vásárlói igények minél teljesebb körű megismerésére és proaktív fejlesztési folyamatainak köszönhetően meghatározó szerepet tölt be ezen igények alakításában.
– Büszkék vagyunk rá, hogy a Rodoszi cipót a zsűri méltónak találta a második helyre. Külön öröm számunkra, hogy egy ilyen szép eredményt a Ceres otthonában, Győrben sikerült elérnünk – mondta el Mikos István, a Ceres Zrt. vállalati igazgatója. //
Kapcsolódó cikkeink
Felvásárolja a kelet-németországi Kathi sütőipari céget az Oetker
Megállapodást kötött a német Oetker-csoport a kelet-németországi Kathi sütőkeverékeket és…
Tovább olvasom >Innováció és hagyomány kéz a kézben
Fenntartható fejlődés, technológiai újítások, tudatos márkaépítés – ezek mentén alakítja…
Tovább olvasom >Kevesebb cukor, minimális szénhidrát
A cukormentes és szénhidrátcsökkentett élelmiszerek piaca ma már messze túlmutat…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Nestlé továbbra is a világ legértékesebb élelmiszer márkája a Brand Finance szerint
A Nestlé immár tizedik éve vezeti az élelmiszermárkák globális rangsorát,…
Tovább olvasom >Revolut: helyi fiók és magyar vezető a láthatáron
A Revolut a „nagyon közeli jövőben” magyarországi fióktelep nyitását és…
Tovább olvasom >Egy self-made sztár kedvence – Ilyen lesz Dzsúdló Mekis menüje
A McDonald’s a hírességek kedvenc Mekis rendeléseit felsorakoztató kampányának legújabb…
Tovább olvasom >