Ceres siker a XVII. Euroregionális kenyérfesztiválon
A Győrben, a Dunakaputéren szeptember 8-án megrendezett XVII. Euroregionális kenyérfesztiválra a Ceres Zrt. két kenyérrel nevezett a legjobb kenyerek megmérettetésére. A Ceres Rodoszi Cipó terméke a kenyér kategóriában a 2. helyezést érte el a versenyben, és nagy sikert aratott a látogatók és a résztvevők körében.
A Ceres Zrt., mint a magyar sütőipar kiemelkedő szereplője nagy hangsúlyt helyez a vásárlói igények minél teljesebb körű megismerésére és proaktív fejlesztési folyamatainak köszönhetően meghatározó szerepet tölt be ezen igények alakításában.
– Büszkék vagyunk rá, hogy a Rodoszi cipót a zsűri méltónak találta a második helyre. Külön öröm számunkra, hogy egy ilyen szép eredményt a Ceres otthonában, Győrben sikerült elérnünk – mondta el Mikos István, a Ceres Zrt. vállalati igazgatója. //
Kapcsolódó cikkeink
Kevesebb cukor, minimális szénhidrát
A cukormentes és szénhidrátcsökkentett élelmiszerek piaca ma már messze túlmutat…
Tovább olvasom >Lezárult a tavaszi élelmiszerlánc-ellenőrzés: közel két tonna élelmiszert vontak ki a forgalomból
Március 24. és április 18. között zajlott az idei tavaszi…
Tovább olvasom >Ceres ZRt.: Fenntarthatósági mérföldkő a győri üzem tetején
A fenntarthatóságot és az innovációt tűzte zászlajára a Ceres ZRt.,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kik nyertek és kik buktak 2024-ben? – Látványos eredménykülönbségek az élelmiszer-kiskereskedelemben
A 2024-es üzleti év mérlege az élelmiszer-kiskereskedelmi szektorban látványosan kettévált:…
Tovább olvasom >Kamatból több a haszon, mint húsból – a Pick Szeged eredményeinek új arányai
Látszólag szerény növekedés jellemezte 2024-ben a Pick Szeged Zrt. működését,…
Tovább olvasom >Auchan: csökkenő bevételek mellett is megsokszorozott nyereség 2024-ben
Látványos nyereségnövekedéssel zárta a 2024-es üzleti évet az Auchan Magyarország:…
Tovább olvasom >