Ceres siker a XVII. Euroregionális kenyérfesztiválon
A Győrben, a Dunakaputéren szeptember 8-án megrendezett XVII. Euroregionális kenyérfesztiválra a Ceres Zrt. két kenyérrel nevezett a legjobb kenyerek megmérettetésére. A Ceres Rodoszi Cipó terméke a kenyér kategóriában a 2. helyezést érte el a versenyben, és nagy sikert aratott a látogatók és a résztvevők körében.
A Ceres Zrt., mint a magyar sütőipar kiemelkedő szereplője nagy hangsúlyt helyez a vásárlói igények minél teljesebb körű megismerésére és proaktív fejlesztési folyamatainak köszönhetően meghatározó szerepet tölt be ezen igények alakításában.
– Büszkék vagyunk rá, hogy a Rodoszi cipót a zsűri méltónak találta a második helyre. Külön öröm számunkra, hogy egy ilyen szép eredményt a Ceres otthonában, Győrben sikerült elérnünk – mondta el Mikos István, a Ceres Zrt. vállalati igazgatója. //
Kapcsolódó cikkeink
Innováció és hagyomány kéz a kézben
Fenntartható fejlődés, technológiai újítások, tudatos márkaépítés – ezek mentén alakítja…
Tovább olvasom >Kevesebb cukor, minimális szénhidrát
A cukormentes és szénhidrátcsökkentett élelmiszerek piaca ma már messze túlmutat…
Tovább olvasom >Lezárult a tavaszi élelmiszerlánc-ellenőrzés: közel két tonna élelmiszert vontak ki a forgalomból
Március 24. és április 18. között zajlott az idei tavaszi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Berobbant a Rossmann az e-kereskedelmi toplistára
Először szerepel a Rossmann a PwC által összeállított 2024-es E-toplistán…
Tovább olvasom >75 év szenvedély, teljesítmény és innováció – a Shell és a Scuderia Ferrari HP ikonikus együttműködését ünneplik világszerte
A Shell idén ünnepli a Scuderia Ferrari HP-vel való legendás…
Tovább olvasom >Az Allee-ban adták át az ország első beltéri antenna rendszerét, amelyen mindhárom mobilszolgáltató 5G hálózata elérhető
A több szolgáltatót kiszolgáló beltéri hálózat egyedülálló az országban, különlegessége,…
Tovább olvasom >