(CBA) Príma választás: Szintézis Retail

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 06. 03. 11:50

Jó munkához idő kell. Jelen esetben a CBA lánc egyik érdi Príma üzletének mindösszesen 10 napra volt szüksége ahhoz, hogy a bolt modern üzletbelsővel, új eszközökkel és egy új pékséggel nyithasson újra. Az üzlet gördülékeny startját, az új, innovatív retail eszközöket és a Pricer elektronikus polccímkéket szállító a Szintézis ZRt. is segítette.

erd_2015_4

A modern retail megoldások ma még versenyelőnyt jelentenek, de rövidesen alapvető fogyasztói elvárássá válnak. E trenddel a CBA lánc prémium ágába tartozó a CBA Príma üzletek is tisztában vannak, nem véletlen tehát, hogy idén már 4 meglévő, és az év során további 3 Príma üzlet is a Szintézis ZRt. rendszerével integrált Pricer elektronikus polccímkéivel képzeli el jövőjét.

A nemrég újranyitott érdi CBA Príma üzlet (képeken) új eszközparkját és Pricer elektronikus polccímkéit a Szintézis ZRt. telepítette. A bolt a mai kor elvárásainak megfelelően esztétikus, vásárlóbarát és már modern retail megoldásokkal szerelt.

Az érdi nyitás remek példa arra, hogy a modern megjelenésen túl az ügyfél-elégedettséghez a pontos árazás és az termékinformációk közlése is hozzátartozik! Kioszk és Pricer elektronikus polccímke megoldásaink sikere is jól mutatja: a retail piacon is bekövetkezett a digitális átállás” – mondta Szabó Dávid, a Szintézis Informatikai ZRt. vezérigazgatója.

SZINTÉZIS

Kapcsolódó cikkeink