Campino joghurtos, gyümölcsös töltetlen keménycukorka gyümölcsvirág-eszenciákkal

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 06. 27. 08:00

Az új termék a hazai piacon már ismert Campino márkanév alatt fog megjelenni, ám a jelenlegi tejszínes alapanyagot könnyedebb, joghurtos alapanyag fogja leváltani. A receptúraváltás az egészségesebb életvitel jegyében történt, így összetevőiből adódóan – bár a cukorka kategóriába tartozik – mégis wellness irányvonalat képvisel: a kívül-belül megújult epres-joghurtos Campino 22% friss, krémes joghurt mellett valódi gyümölcslevet és gyümölcsvirág-eszenciákat is tartalmaz (bodzavirág, narancsvirág és golgotavirág). Az összetevők egyedül­álló harmóniájának eredménye egy még krémesebb, ugyanakkor lágyabb, könnyedebb, élvezetesebb ízvilág, amely a valódi eper és a hűvös joghurt élményét idézi egyetlen cukorkában. Árucsoport: keménycukor. Kiszerelésnagyság: 75 gramm. Gyűjtőnagyság: 18×75 gramm. Vonalkód: 4 ⁠014400 911244. Javasolt fogyasztói ár: 219 Ft. Eltarthatóság: 12 hó. Raktározás: száraz, hűvös helyen. Bevezetés hónapja: 2007. július. Bevezetési támogatások: másodlagos kihelyezések, újságos megjelenések, kóstoltatás. Kap­csolat­felvétel: Storck Hungária Kft., Vevőszolgálat; T.: (1) 354-2510, (1) 354-2511, (1) 354-2512; F.: (1) 354-2515; E-mail: [email protected]; www.campino.com

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek