Camping sajt: szívünk csücske dobozva zárva

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 22. 11:14

A közkedvelt Camping márka ez év tavaszán tovább bővíti a kínálatát. Új, kiváló minőségű tégelyes Camping sajtkrémek kerülnek a polcokra 125 és 200g-os kiszerelésben. A modern, elegáns csomagolás könnyedén visszazárható, így a hétköznapokban is praktikusan használható. A Camping sajt természetesen emellett örökké hűséges marad múltjához, gyermek- és fiatalkorunk élményeihez, így a boltokban továbbra is kaphatóak a Camping termékek a klasszikus tömlős, a kördobozos és lapkasajt változatban, a budafoki sajtmesterektől megszokott számos különleges ízesítésben.

Camping_tegelyes_csoportkep1

A már több évtizede a bevásárló listákon szereplő ikonikus Camping termékek az elmúlt években folyamatos termékfejlesztésen estek át az ERU Hungária Sajtgyártó Kft. budafoki gyártóműhelyében. Újabb és újabb íz-variációk kerülnek piacra, és varázsolják el a hazai fogyasztókat. Most a gyártó új termékcsaláddal jelentkezik, az új tégelyes sajtkrémek először a népszerű Natúr, Füstölt sajtos, Zöldfűszeres és Laktózmentes változatban kaphatóak, ez utóbbi azok örömére, akik laktóz-érzékenységgel küzdenek.


A most bevezetett új megoldást elsősorban a modern háziasszonyoknak és az elfoglalt édesanyáknak szánja a gyártó, azonban úgy gondolja, hogy ez a sajtkrém-család széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően minden generáció kedvence lehet. Ebben a csomagolásban még könnyebben adagolható a Camping sajt, az elegáns, visszazárható tégely pedig praktikusan tárolható. Az új termékcsalád kiváló megoldás hidegen szendvicsekhez, pirítóshoz; remek mártogatósként tortillához, előételekhez vagy svédasztalok kísérőjeként. Továbbá finom levesek, húsos fogások, tésztás ételek és desszertek is készíthetőek vele.

A Camping sajt ez év áprilisában Facebook oldalán „Fotózd le kedvenc szendvicsed és nyerj!” néven kreatív versenyt is szervezett, a különleges szendvicsötletekre több ezer szavazat érkezett az ország minden tájáról. A játékos kedvű Camping sajt rajongókat az oldalon folyamatos kvíz-kérdésekkel, játékokkal, nyereményekkel várják, de emellett számtalan csodás tippet és receptet is kínálnak.

Kapcsolódó cikkeink