Caffé Don Cortez

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 06. 27. 08:00

Valami megmozdult a Balaton partján. A Siófok és Balatonföldvár közötti „senkiföldje” lassan a rövid, nyári szezonon kívül is rákerül a térképre, és a téli hónapokban élettelen területen egyre nyílnak a tizenkét hónapig nyitva tartó üzletek, vendéglátóhelyek. A szántódi csomópontban – az egész évben elérhető új bevásárlóközpont mellett – megnyitott a Caffé Don Cortez, amelynek tulajdonosa fejébe vette: ugyan ihasson az erre járó akár decemberben is egy jó olasz feketét. Ehhez alapanyagul egy Magyarországon eddig még csak kevéssé ismert kávéfajtát állít csatasorba, amely Itáliában immáron százharminc éve szerepel a piacon.
Az igényes belsőépítészeti megoldásokkal kialakított kávézó egy csipet amerikai retrót vegyít egy csipet mediterrán hangulattal, az italválaszték inkább kávécentrikus, de a koktélkínálat is hiánycikk volt eddig ezen a területen – nem csak télen, de a nyári hónapokban is.
A két bevásárlóközpont, a benzinkút és a közvetlenül a kávézó előtt található több száz férőhelyes autó- és kamionparkoló stratégiaivá teheti az új kávézó szerepét.

Szántód, Nyár u. 2.

Kapcsolódó cikkeink