Café Paradiso

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 29. 08:00

Valamikor a múlt században, a 80-as, 90-es évek fordulóján népszerű hely volt a Szabadság-hegy oldalában üzemelő Paradiso. Az egykori sikereket kívánja újraírni a menedzsment, természetesen úgy, hogy a mai, modernnek mondott vendéglátás minden elemét felvonultatják. Ugyanakkor a mottó változatlan: hagyományőrzés és avantgardizmus, erről kell szóljon a Paradiso. A berendezést nem a ma oly népszerű „minimáldizájn” uralja, sokkal inkább klubhangulatot sugároz a helyiség, ezt erősíti az elszeparált „kártyaszoba” és a falakon látható festmények is. Tágas tér, szellős elrendezés, minden adott, hogy az üzleti ebéd vagy vacsora közben ne legyen a vendégnek olyan érzése, hogy a szomszéd asztalnál hallják minden szavát. Az étlapon a klasszikus konyha és a trendi fúziós ételek. Divat, korszerűség, tradíciók, ez volt az egykori Paradiso erénye, és ez lehet az új siker záloga is.

Séf: Tankovics László
Budapest XIII., Victor Hugo u. 35.


Kapcsolódó cikkeink