Café Paradiso
Valamikor a múlt században, a 80-as, 90-es évek fordulóján népszerű hely volt a Szabadság-hegy oldalában üzemelő Paradiso. Az egykori sikereket kívánja újraírni a menedzsment, természetesen úgy, hogy a mai, modernnek mondott vendéglátás minden elemét felvonultatják. Ugyanakkor a mottó változatlan: hagyományőrzés és avantgardizmus, erről kell szóljon a Paradiso. A berendezést nem a ma oly népszerű „minimáldizájn” uralja, sokkal inkább klubhangulatot sugároz a helyiség, ezt erősíti az elszeparált „kártyaszoba” és a falakon látható festmények is. Tágas tér, szellős elrendezés, minden adott, hogy az üzleti ebéd vagy vacsora közben ne legyen a vendégnek olyan érzése, hogy a szomszéd asztalnál hallják minden szavát. Az étlapon a klasszikus konyha és a trendi fúziós ételek. Divat, korszerűség, tradíciók, ez volt az egykori Paradiso erénye, és ez lehet az új siker záloga is.
Séf: Tankovics László
Budapest XIII., Victor Hugo u. 35.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fenntarthatóság és természetvédelem egy nagyberuházásban
Az idén tavasszal nyíló Le Primore Hotel & Spa nemcsak…
Tovább olvasom >Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a…
Tovább olvasom >Ki vagy, ha mogyorót ennél? – A nap videója
Akár a Snickers őse is lehetne az ázsiai mogyorós édesség,…
Tovább olvasom >