Bükön nyitotta meg legújabb üzletét a PENNY

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 04. 04. 11:00

Bükön nyitotta meg hetedik, egyben legújabb Vas vármegyei üzletét a PENNY. A városhoz tartozik Bükfürdő is, ami ezzel az ország negyedik legnépszerűbb településévé teszi azt. A szállodákkal és apartmankomplexumokkal teli fürdővárosban a PENNY így nem csak a helyi lakosoknak, de a turistáknak és látogatóknak is kényelmes megoldást kínál kiváló minőségű, pénztárcabarát termékeivel.

A Bük központjában, a Kossuth Lajos utcában található diszkontot korszerű gépészeti eszközökkel, köztük napelemekkel és hővisszanyerő DAIKIN rendszerrel szerelték fel. Ezen felül a vásárlók kényelmét és igényeit is szem előtt tartva, az üzletet a már megújult arculatnak megfelelően alakították ki. A teljes LED világítás, a fotocellás ajtók beüzemelése, valamint a korszerű hűtési és légkondicionáló berendezés pedig hozzájárulnak az épület energiahatékony és fenntartható működéséhez is.

„Fontos számunkra, hogy az ország minél több területén elérhetővé tegyük a megfizethető árú, és kiváló minőségű termékeinket. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy éppen Bükön nyithatjuk meg legújabb üzletünket, hiszen a fürdőváros turisztikai látogatottsága miatt még nagyobb közönséghez leszünk képesek eljuttatni ezeket. Arra pedig különösen büszkék vagyunk, hogy a korszerű rendszereknek köszönhetően ezzel az üzlettel is egy lépéssel közelebb kerülhettünk fenntarthatósági céljainkhoz.”

mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Kapcsolódó cikkeink