Budapesten teázott Mr. Tea

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 11. 00:04

November 7-én Budapesten tartott előadást és nyilvános teakóstolást Stephen Twining, a teázás világhírű utazó nagykövete.

A Twining család tizedik generációjának tagja többek között a 303 éves kereskedőházról, a teázás hagyományának kialakulásáról és az értékes levelek feldolgozásáról beszélt a MOM Parkban szép számmal összegyűlt vendégeknek.
A tea utazó nagyköveteként a világot járó Stephen Twiningot sokfelé csak „Mr. Teaként” ismerik, hiszen élete szervesen összeforrt a cég által forgalmazott teákkal. A teaszakértő napi kilenc csésze teát iszik. Előadásában a teázás eredetlegendáin túl bemutatta a vállalat létrejöttét, annak körülményeit, hogyan lettek – és maradtak mindmáig – a brit királyi család hivatalos teabeszállítói, és hogyan dolgozzák fel a világ minden táján termesztett, kiváló minőségű teákat.
A teanagykövet a Twinings hazai forgalmazójának nagyszabású promóciója kapcsán érkezett hazánkba. November első két hetében látványos pódiumautó járja a főváros utcáit az Earl Grey ízvilágát felidéző hatalmas, gőzölgő és bergamott illatot árasztó teáscsészével.
A kampány keretében két hétvégén keresztül, hat bevásárlóközpontban – a Westend City Centerben, a MOM Parkban, az Europarkban, az Arena Plázában, az Allee-ban és az Eurocenterben – időszakos teapavilont alakítanak ki. A teapavilonok otthonos teaházként működnek, ahol bárki megihat egy csésze jó teát.
Kapcsolódó cikkeink