Budapesten nyitott szállodát a MEININGER Hotels

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 03. 18. 10:25

Nemzetközi terjeszkedésének következő állomásaként Budapesten nyitott új szállodát a MEININGER Hotels – írja a portfolio.hu. A 184 szobás és 751 ágyas MEININGER Budapest Great Market Hall a Fővám téri Központi Vásárcsarnok mellett, a Duna-parti sétány közelében várja vendégeit.

A belváros közvetlen közelében található bruttó 6600 négyzetméter alapterületű hétemeletes szálloda a MEININGER Hotels első épülete Magyarországon. A szálloda a Központi Vásárcsarnok és a Szabadság híd között helyezkedik el, a Váci utca közvetlen közelében.

“2018 rekordév volt a magyarországi turizmus számára, hiszen összesen mintegy 31 millió vendégéjszakát regisztráltak, a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma pedig 650 ezerrel növekedett 2017-hez képest. A bővülő kereslet legnagyobb haszonélvezője a főváros, amely a világ minden tájáról vonzza látogatóit.” – mondta el Hannes Spanring, a MEININGER Hotels vezérigazgatója.

A szálloda honlapja szerint, ha valaki most szombatra foglalna egy kétszemélyes szobát, legolcsóbban 7700 forintért teheti meg, hétköznap azonban ennél olcsóbb árakkal is találkozhatnak a leendő vendégek, akárcsak hálótermi ágyak esetében, ahol már 2350 forintért látunk helyeket. (portfolio.hu)

Kapcsolódó cikkeink