Budaörsön nyitott új üzletet a Rossmann

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 08. 04. 10:18

A drogériahálózatnak ez már a harmadik, teljes egészében az új német standard alapján berendezett boltja, amelyben nagyobb teret kapnak a reformélelmiszerek és a dekortermékek, és amelyben szinte a teljes szortiment elérhető. A megnyitón részt vett a Rossmann nagykövete, Lilu is, aki érzelmes sorokkal köszönte meg a vásárlóknak az érdeklődést. 

Szélesebb termékkínálattal erősít a cég

A budaörsi Rossmann nagyobb és termékkínálata is nagyon színes, az alaptermékektől a reformélelmiszereken át dekorkozmetikumokig – köztük a NYX Professional Makeup termékekig, a hat méter hosszú parfüm shopig vagy a nagyméretű fotónyomtatásig minden megtalálható. 

„Az Auchan korzón nyílt üzlet a harmadik olyan boltunk a budapesti Flórián téri és az Aréna Mallban helyet kapó üzleteink után, ami az új német standard alapján készült el “

– árulta el Flórián László, a Rossmann ügyvezető igazgatója.

“Teljes egészében német minta alapján került kiépítésre, a megszokottól eltérő a bútorzat, a világítás és a burkolat is. A nagy, 618 négyzetméteres bruttó alapterületnek köszönhetően lehetőségünk nyílik  szinte a teljes szortiment megjelenítésére, valamint három önkiszolgáló és két nagyméretű bevásárlókocsis kassza is üzemel.”

A megnyitón a Rossmann nagykövete, Lilu is részt vett, dedikálta a Rutin című könyvét, és Boronkay Vica kozmetikusmesterrel együtt ingyenes bőrápolási tanácsokat adott a vásárlóknak. Lilu és a drogériahálózat együttműködése évek óta töretlen, így természetesen örömmel vállalta, hogy találkozzon a megnyitóra ellátogatókkal. A műsorvezetőhöz egész délelőtt érkeztek a dedikálásra és tanácsra várók minden korosztályból.

Amikor elindultam a budaörsi vadonatúj Rossmann bolt megnyitójára, kicsit szorongtam. A Rutin könyvet fogom dedikálni a vásárlóknak, és bőrápolási rutinokat segítünk kialakítani Boronkay Vica kozmetikus mesterrel. Ezek bizony megmérettetések, akárhogy is, és nagyon szerettem volna, ha jól sikerül. Az a helyzet, hogy minden képzeletet felülmúló volt a mai délelőtt. Vagy dedikáltam, vagy bőrápolásról beszélgettem. Kamaszokkal, anyukákkal, nagymamákkal. Csodás volt. Ahogy az új üzlet is az lett”

– írta közösségi oldalán a népszerű műsorvezető. 

Rossmann

Kapcsolódó cikkeink