Bővült a Tesco Finest termékcsalád

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 11. 09:56

Idén ősztől már több mint 150 különböző friss- és 200-at is meghaladó szárazárutermék közül választhatnak a sajátmárkás Tesco Finest termékcsaládban. Eredeti receptek alapján, egzotikus alapanyagokból készült prémium minőségű termékek mellett hazai termelők különlegességei is megtalálhatók az áruházakban.

Hir_KETHARMAD_Tesco_opt

Az országhatárokon átívelő Tesco Finest válogatás a kulináris világ különlegességeit kínálja a vásárlók számára, amelyek kategóriájukban a legmagasabb minőséget képviselik, és a legkiválóbb forrásokból származnak. Minden sajátmárkás prémiumterméknek megvan a rendhagyó története. Kifogástalan alapanyagokból, egyedülálló receptek alapján, speciális törődéssel készülnek, így kivételes ízeket és ízpárosításokat kínálnak.

Az áruházlánc számára kiemelten fontos a magyar beszállítók támogatása. A prémium termékcsaládban ezért olyan kiváló hazai termékek is szerepelnek, mint a mézzel ízesített, zamatos magyar gyümölcsből készült szörpök vagy a kalocsai fűszerpaprika, valamint hazai tej, tojás és borok.

Kapcsolódó cikkeink